Nordlux Pære E27 SMD A60 9,6W 1055LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11019-0

New product

DKK 36,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekt: 9.6W

Tilsluttes til: 230V forsyning

Lysstyrke: 1550 lumens

Spredning: 240 grader

Lyskvalitet:

Denne Nordlux pære E27 SMD A60 har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Denne pære har en varm hvid lysfarve med 2700K. Dette er en behagelig og hyggelig lysfarve, der skaber en varm atmosfære i rummet.

Pæren har en høj lumen-output på 1550 lumens, hvilket betyder, at den er meget lysstærk og kan belyse større områder effektivt.

Med en spredning på 240 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at der ikke er områder med skygge eller mørkere områder.

Denne Nordlux pære er egnet til brug i både private hjem og kommercielle områder. Den kan bruges i almindelige lamper med en E27 fatning og tilsluttes nemt til en 230V forsyning.

Samlet set er denne Nordlux pære et pålideligt og kvalitetsbevidst valg, der leverer en behagelig og naturlig belysning med optimal lysstyrke og spredning.+

Lyset
Lysstyrke 1550 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 9.6W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".