Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 6,8W 806LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10993-0

New product

DKK 74,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

  • Tilsluttes til 230V forsyning: Denne Nordlux pære kan nemt tilsluttes til en standard 230V strømkilde, hvilket gør den meget praktisk og nem at anvende.
  • Lysstyrke på 806 lumens: Med en lysstyrke på 806 lumens producerer denne pære et klart og kraftfuldt lys, der er ideelt til belysning af rummet.
  • Høj spredning på 360 grader: Pærens høje spredning på 360 grader sikrer, at lyset fordeles jævnt i alle retninger, hvilket giver en optimal og ensartet belysning af rummet.
  • Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85: Med en lyskvalitet på en RA værdi mellem 80-85 garanteres et naturligt og ægte lys, der flot og præcist viser alle farver. Dette sikrer en behagelig belysning, der opfylder de fleste behov.

Denne Nordlux pære er perfekt til brug i både private hjem og kommercielle rum. Med dens tilslutning til 230V forsyning er installationen enkel og problemfri. Den høje lysstyrke på 806 lumens sikrer en kraftfuld belysning, der er ideel til både generel belysning og specifik belysning af bestemte områder.

Pærens spredning på 360 grader sikrer en jævn og ensartet fordeling af lyset i alle retninger. Dette giver mulighed for at opnå en optimal belysning uden mørke områder eller blænding. Med en høj lyskvalitet på en RA værdi mellem 80-85 kan du være sikker på, at dette produkt vil levere et naturligt og ægte lys, der viser alle farver korrekt og præcist.

Denne Nordlux pære er designet til at opfylde de fleste behov, når det kommer til belysning. Uanset om det er til brug i stuen, køkkenet, soveværelset eller kontoret, vil denne pære være et pålideligt og effektivt valg. Den klar farve på pæren giver et stilfuldt og moderne udseende, der passer godt til enhver belysningsindretning.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".