Nordlux Pære E27 SMD A60 5,7W 470LM 4000K 3-Kit, Hvid

Nordlux Nordlux

11016-0

New product

DKK 64,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux Pære E27 SMD A60 5,7W 470LM 4000K 3-Kit er en fremragende løsning til dit hjem. Med denne pære kan du opnå en energibesparelse samtidig med en flot og ægte farvegengivelse.

Tilslutningsmuligheder

Med muligheden for at tilslutte denne pære til en 230V forsyning, er det enkelt at installere i dit eksisterende lysarmatur uden behov for ekstra transformer eller adapter.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 240 grader, kan denne pære sikre en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du kan nyde ensartet og behageligt lys i hele rummet.

Lyskvalitet

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære i stuen eller arbejde koncentreret i studiet, vil denne pære kunne opfylde dine behov.

Sammensætningen af lysstyrken, spredningen og lyskvaliteten gør denne Nordlux pære ideel til langt de flestes behov. Du kan være sikker på at opnå den ønskede belysning og skabe den ønskede atmosfære i dit hjem.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".