Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 6,3W 806LM 4000K, Hvid

Nordlux Nordlux

11011-0

New product

DKK 67,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse

Denne Nordlux pære, E27 FILAMENT G45 6,3W 806LM 4000K, i hvid er ideel til belysning i hjemmet eller i kommercielle miljøer. Pæren tilsluttes let til en 230V forsyning og er designet til at give et kraftfuldt og jævnt lys.

Med en lysstyrke på imponerende 806 lumens og en spredning på 360 grader, sikrer denne pære en ensartet fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er til almindelig belysning eller til at fremhæve specifikke områder, vil denne pære give et behageligt og klart lys.

En vigtig faktor for lyskvaliteten er pærens RA (farvegengivelsesindeks) værdi. Denne pære har en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der flot og ægte fremhæver alle farver. Dette er tilstrækkeligt til langt de flestes belysningsbehov og sikrer en behagelig atmosfære i rummet.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".