Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 1,2W 140LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11002-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket


Produktbeskrivelse:

Dette Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 1,2W 140LM 2700K i hvid er den perfekte pære til dine belysningsbehov. Med sit E27 sokkel er den nem at installere og passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en standard 230V forsyning og er let at anvende i hjemmet, på arbejdspladsen eller andre steder, hvor du har brug for ekstra belysning.

Data om produktet:

Denne pære har en høj spredning på 360 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset hvor du placerer pæren, vil den lyse hele området op og skabe en behagelig og homogen belysning. Dette gør den ideel til både belysning i større rum og til mere fokuserede områder.

Pæren giver desuden en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og alle farver vil blive flot og præcist vist frem. Den høje lyskvalitet sikrer, at pæren opfylder behovene hos de fleste mennesker, uanset om det er til almindelig belysning eller mere specifikke opgaver.

Med sit varmhvide lys på 2700K skaber denne pære en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Det varmhvide lys er behageligt for øjnene og kan hjælpe med at skabe en afslappende og komfortabel stemning. Uanset om du bruger denne pære til belysning i stuen, soveværelset eller køkkenet, vil den bidrage til at skabe en behagelig atmosfære.

Denne Nordlux pære er energieffektiv med en effekt på kun 1,2W. Dette betyder, at den bruger minimal strøm og hjælper med at reducere energiomkostningerne. Samtidig har den en lysstyrke på 140LM, hvilket sikrer tilstrækkelig belysning til de fleste formål.

Alt i alt er denne Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 1,2W 140LM 2700K et fremragende valg, når det kommer til belysning. Den kombinerer høj lyskvalitet, energieffektivitet og let installation i en pakke. Uanset om du har brug for ekstra belysning i dit hjem, på arbejdspladsen eller andre steder, vil denne pære opfylde dine behov på en pålidelig og effektiv måde.

Lyset
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".