Nordlux Pære E27 SMD A60 5,7W 396LM 2400K, Gul

Nordlux Nordlux

11014-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Produktbeskrivelse:

Denne Nordlux pære er designet til at tilsluttes til en 230V forsyning. Den har en høj spredning på hele 240 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at lyset spredes bredt og giver en behagelig belysning i alle hjørner.

En vigtig faktor ved denne pære er dens høje lyskvalitet, som er målt med en RA-værdi på 80-85. RA-værdien, også kendt som farvegengivelsesindekset, angiver hvor naturligt lyset gengiver farverne omkring os. En værdi mellem 80 og 85 betyder, at farverne vil fremstå flotte og ægte, og at lyset vil give en behagelig atmosfære i rummet.

Pærens lyseffekt er på 396 lumen, hvilket betyder, at den giver en god mængde lys og er velegnet til de fleste behov i hjemmet eller på kontoret. Med en effekt på 5,7W er den også energieffektiv, hvilket vil være godt for miljøet og forbruget på elregningen.

Denne Nordlux pære har en farvetemperatur på 2400K, hvilket betyder, at lyset er varmt og gyldent. Dette skaber en hyggelig og behagelig atmosfære i rummet. Denne pære er ideel til brug i stuer, spisestuer og soveværelser, hvor man ønsker et blødt og behageligt lys.

Lyset
Spredning 240 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".