Nordlux Pære E27 SMD G45 3,5W 250LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11021-0

New product

DKK 25,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Data om produktet:

Effekten på Nordlux Pære E27 SMD G45 er 3,5 watt, hvilket betyder, at den er energieffektiv og har et lavt strømforbrug. Den kan tilsluttes en standard 230 volt forsyning, hvilket gør den nem at installere i de fleste boliger og lamper.

Med en lysstyrke på 250 lumens er denne pære velegnet til mindre rum eller som supplement til andre lyskilder. Den afgiver en behagelig og blød belysning, der skaber en hyggelig atmosfære og er ideel til opgavebelysning eller almen belysning.

En vigtig faktor ved belysning er lyskvaliteten, og Nordlux Pære E27 SMD G45 leverer i høj grad på dette område. Med en RA-værdi på 80-85 sikrer denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt, da det giver en mere realistisk belysning, hvor farverne ser ud som de skal.

Denne pære er velegnet til de fleste behov, da lyskvaliteten er tilstrækkelig til de flestes præferencer. Uanset om du har brug for belysning til at læse, arbejde, slappe af eller bare generelt lys i rummet, er denne pære et godt valg.

Nordlux Pære E27 SMD G45 har desuden en levetid på op til 15.000 timer, hvilket betyder, at den har en lang levetid og kræver sjældent udskiftning. Dette gør den også økonomisk attraktiv, da den sparer dig for omkostningerne ved hyppige pæreudskiftninger.

Denne pære er hvid og har en farvetemperatur på 2700 Kelvin, hvilket giver et varmt og behageligt lys. Den passer perfekt til indretningen i de fleste boliger og passer godt sammen med andre lyskilder.

Lyset
Lysstyrke 250 lumens
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 3.5W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".