Nordlux Pære E27 FILAMENT G45 6,3W 806LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

11010-0

New product

DKK 67,97

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Tilslutning til 230V forsyning

Denne Nordlux pære er designet til at blive tilsluttet en 230V forsyning. Dette gør det nemt og bekvemt at installere og bruge.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 806 lumens og en høj spredning på 360 grader, kan denne pære sikre en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette betyder, at du får en god dækning af lyset og undgår mørke områder.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85

Denne pære har en høj lyskvalitet, der måles ved hjælp af RA værdien. Med en værdi på 80-85 sikrer pæren et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at skabe en behagelig atmosfære i rummet og for at kunne se farverne korrekt.

Tilfredsstiller de flestes behov

Lyskvaliteten på denne pære er tilstrækkelig til langt de flestes behov. Uanset om du bruger den i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil pæren give dig en god og behagelig belysning.

Lyset
Lysstyrke 806 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".