Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 4W 470LM 2700K, Klar

Nordlux Nordlux

10992-0

New product

DKK 59,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 2-4 dage


Effektiv og stilfuld belysning

Den Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 4W 470LM 2700K er en fantastisk lyskilde til dit hjem. Med sin klare, filamentdesign og effektive belysning er den både praktisk og stilfuld.

Effekt og tilslutning

Denne pære er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde. Med dens 4W effekt kan den give dig den rette mængde lys til de rum, hvor den er nødvendig. Samtidig er dens energieffektive design værd at bemærke, da den hjælper med at reducere dit energiforbrug.

Jævn fordeling af lys

Med en lysstyrke på imponerende 470 lumens kan denne pære lyse dit rum med en behagelig og klar belysning. Den har også en utrolig spredningsvinkel på 360 grader, der sikrer, at lyset fordeles jævnt i hele rummet. Dette er ideelt, hvis du ønsker et ensartet og naturligt lys i dit hjem.

Høj lyskvalitet og farvenøjagtighed

Denne Nordlux pære har en høj lyskvalitet med en RA-værdi (farvegengivelsesindeks) på 80-85. Dette betyder, at den kan vise alle farver på en smuk og ægte måde. Farverne kommer til at se naturlige og præcise ud, hvilket øger din oplevelse af rummet. Uanset om du bruger pæren til at arbejde, slappe af eller socialisere, vil den kunne give dig et behageligt og naturligt lys.

Tilpasning til langt de flestes behov

Denne pære imødekommer de flestes behov for lyskvalitet. Ved at have en RA-værdi på 80-85 sikrer den en tilfredsstillende farvegengivelse til en bred vifte af anvendelser. Både professionelle og private kan drage fordel af den høje lyskvalitet og farvenøjagtighed, som denne pære tilbyder.

I sidste ende er Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 4W 470LM 2700K den perfekte lyskilde til at opfylde dine behov for effektiv og stilfuld belysning i dit hjem eller kontor.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".