Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 4,6W 470LM 2700K, Hvid

Nordlux Nordlux

9408-0

New product

DKK 33,95

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Tilsluttes til 230V forsyning

  • Lysstyrke: 470 lumens
  • Spredning: 360 grader
  • Lysfarve: 2700K (Hvid)
  • Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Denne Nordlux pære med E27 fatning og filament design er ideel til brug i forskellige belysningssituationer. Pæren tilsluttes nemt til en almindelig 230V forsyning, hvilket gør den kompatibel med de fleste lamper og armaturer.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette er ideelt til rum, hvor der er behov for en god belysning i alle retninger, som f.eks. i lamper til loftet eller pendler.

Lysfarven på 2700K skaber en hyggelig og atmosfærisk stemning. Den varme hvide farvetone er behagelig for øjnene og passer godt til indretning i hjemmet eller andre indendørs omgivelser.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at farverne vises flot og ægte, så du får den bedste oplevelse af dine omgivelser. Med en lyskvalitet, der er tilstrækkelig til de flestes behov, kan du trygt bruge denne pære til både almindelig belysning og stemningsbelysning.

Så hvis du søger en pålidelig og energieffektiv pære til dit hjem, der giver et naturligt lys med god farvegengivelse, så er Nordlux Pære E27 FILAMENT A60 4,6W 470LM 2700K, Hvid det rigtige valg for dig.

Lyset
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)


Nordlux - Dansk lampe succes

Siden etableringen af Nordlux i 1977 har det været målsætningen at tilbyde en bred variation af alle slags belysning; både til indendørs og til udendørs brug.

Fokuset på design har resulteret i, at de i dag kan tilbyde belysning i mange forskellige prisniveauer.


Som Nordlux udtrykker det, "så er en lampe, ikke bare en lampe". Den samler os. Den promoverer god arkitektur. Den bringer glæde, og den tiltrækker opmærksomhed – år efter år.

Export succes
Denne filosofi har medført at deres produkter i dag eksporteres til Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I alt exporteres de til mere end 35 lande. Så selvom Nordlux er dansk, er hele verden deres legeplads. 

Nordlux filosofi: "Lifting people's quality of life with light".