6W LED spot, 10°
Ekstra fokuseret, 230V, GU10

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 43,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

Det 6W LED-spot med GU10-fatning er et kraftfuldt og effektivt lyskilde. Det tilsluttes til en standard 230V-forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge.

Lysstyrken på dette produkt er 430 lumens, hvilket giver en behagelig og tilstrækkelig belysning til de fleste opgaver. Det fokuserede lys på 10 grader sikrer en præcis og kontrolleret lysstråle, der er ideel til at fremhæve bestemte områder eller genstande.

Dette LED-spot har en høj lyskevalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde, hvilket er vigtigt for at skabe den rette atmosfære eller til professionel brug.

Kulør på lyset

Der er tre forskellige kulører at vælge imellem:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys. Det bidrager til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er ideel til et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket får belyste genstande til at se naturlige ud.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med en tydelig blålig farvetone. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær i malerkabiner, akvarier og til speciel dekoration.

Dimensioner

Dette LED-spot har dimensioner på 58 x 50 mm. Det er kompakt og passer godt ind i forskellige armaturer eller installationer.

Det er vigtigt at bemærke, at dette produkt har en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Derfor skal det ikke bruges i områder, hvor der er risiko for fugt eller vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 430 lumens
Spredning 10 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 58 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.