V-Tac 7,5W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7,5W LED spot - Samsung LED chip, 230V, GU10 samsung Udvid

Flot spot med høj spredning, der sikrer at lyset kommer ud i hele rummet.

Med den høje spredning, opnås en mere jævn fordeling af lyset. 

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 25,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

V-Tac 7,5W LED spot, Samsung LED chip, 230V, GU10 er den perfekte erstatning for traditionelle 70W-spotlights. Med en effekt på kun 7,5W får du en betydelig reduktion i energiforbruget uden at gå på kompromis med lysstyrke.

Dette LED-spot er designet til at tilsluttes en standard 230V strømforsyning, og det passer perfekt i en GU10-fatning. Det gør installationen hurtig og simpel, og du kan nemt erstatte dine gamle spotlights med dette energieffektive alternativ.

Lysstyrke og spredning:

Med en lysstyrke på 610 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer V-Tac 7,5W LED-spot en jævn og bred fordeling af lyset. Dette betyder, at du får en optimal belysning i rummet uden nogen skyggefulde områder. Uanset om du bruger det til almindeligt belysning eller til at fremhæve bestemte områder eller genstande, vil lyset fra dette spot være ideelt.

Lyskvalitet:

En vigtig faktor ved lyskilder er deres farvegengivelse. V-Tac 7,5W LED-spot leverer en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet opfylder spotlyset de flestes behov og sikrer, at farverne ser naturlige ud.

Producentgaranti og tekniske specifikationer:

Dette LED-spot er udstyret med en Samsung LED-chip, der sikrer kvalitet og lang holdbarhed. Producenten giver desuden en garanti på 5 år, så du kan være sikker på, at dit køb er beskyttet.

Kulør og dimensioner:

V-Tac 7,5W LED-spot fås i Neutral hvid (4000K), som giver et perfekt og effektivt arbejdsmiljø. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår naturlige og ikke forvrænget. Produktets dimensioner er 55 x Ø50 mm, hvilket gør det kompakt og egnet til en bred vifte af applikationer.
Videopræsentation:
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 610 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 7.5W
Erstat 70W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.