V-Tac 6W LED spot
Samsung LED chip, 230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED spot - Samsung LED chip, 230V, GU10 samsung Udvid

Giver et flot og behageligt lys med samme spredning som en traditionel GU10 pære.

Bemærk: Dæmpbar 4000K udgave er 6,5W.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar
  • Dæmpbar

DKK 30,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac 6W LED spot er udviklet med en GU10 fatning og er designet til at erstatte en 60W pære. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning og leverer en imponerende lysstyrke på 445 lumens. Med en fokuseret lysstråle på 38 grader sikrer denne spot et kontrolleret og præcist lys, der er ideelt til forskellige belysningsbehov.

Høj lyskvalitet: Med en RA værdi på 80-85 tilbyder denne LED-spot en høj lyskvalitet. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises flot og levende. Uanset om du bruger denne spot til belysning derhjemme, på kontoret eller i butikslokaler, vil den tilfredsstille de flestes behov for kvalitetsbelysning.

Vælg imellem dæmpbar og ikke dæmpbar: Afhængig af dine præferencer og behov kan du vælge mellem en dæmpbar eller en ikke-dæmpbar version af denne LED-spot. Dæmpbarheden giver dig mulighed for at tilpasse lysintensiteten efter dit humør og situationen. Uanset hvilken version du vælger, kan du være sikker på at få en pålidelig belysningsløsning med en Samsung LED chip og en producentgaranti på 5 år.

Lang levetid: Ved at bruge LED af den højeste kvalitet opnår denne spot en lang og sikker driftstid på op til 30.000 timer. Selv efter lang brugstid vil du bemærke minimalt fald i lysstyrken. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer også en lang levetid for hele produktet, hvilket gør denne LED-spot til en pålidelig og holdbar investering.

Kulør på lyset:

Denne LED-spot fås i to forskellige kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, der er ideel til afslapning og hygge. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning i rummet. Neutral hvid kulør er perfekt til effektive arbejdsmiljøer, hvor der ikke er behov for blå eller gule toner i lyset. Dette giver en naturlig belysning af emner og skaber et optimalt arbejdslys.

Dimensioner: Denne LED-spot har en størrelse på 55 x Ø50 mm, hvilket gør den let at installere og anvende i forskellige lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer også, at den passer ind i de fleste belysningsdesign.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 445 lumens
Spredning 38 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 55 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.