Spectrum 10W LED pære
GU10, 230V, keramisk

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 43,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse af Spectrum 10W LED pære, GU10, 230V, keramisk

Data om produktet: Spectrum 10W LED pæren er designet med en GU10 fatning, der sikrer nem installation. Pæren tilsluttes til en standard 230V forsyning, hvilket gør den velegnet til de fleste boliger og arbejdsområder. Med en effekt på 10W opnår pæren en lysstyrke på 910 lumens, hvilket sikrer en kraftig og behagelig belysning. Pæren har desuden en bred spredning på 110 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet: Spectrum 10W LED pæren er designet med en høj lyskvalitet, der sikrer en flot og ægte visning af alle farver. Pæren har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at farverne gengives naturligt og troværdigt. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de flestes behov og sikrer, at rummet fremstår lyst og behageligt.

Kulør på lyset: Pæren fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge det lys, der passer bedst til dit behov. Varm hvid (3000K) giver en hyggelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning og hyggestunder. Neutral hvid (4000K) er ideel til arbejdsmiljøer, da lyset ikke har blå eller gule toner, hvilket sikrer en naturlig fremvisning af belyste emner. Kold hvid er sjældent brugt i Skandinavien, men er populært til malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, da det skaber et koldt lys med et tydeligt blåligt skær.

Dimensioner og installation: Spectrum 10W LED pæren har en kompakt størrelse på 56 x 50 mm, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer. Den kan nemt tilsluttes til en standard 230V forsyning takket være GU10 fatningen. Installationen er enkel og kræver ingen ekstra udstyr.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 910 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 82
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 56 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.