V-Tac 2,9W LED spot
230V, GU10

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2,9W LED spot - 230V, GU10 v-tac Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

2.9W LED med GU10 fatning - der erstatter 25W.

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke: 250 lumens

Spredning: 100 grader

Lyskvalitet (RA værdi): 80-85

Kulør på lyset:

  • Varm hvid (3000K) - Giver en behagelig og afstressende atmosfære.
  • Neutral hvid (4000K) - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø.

Dimensioner: 57 x Ø50 mm

IP20: Ikke modstandsdygtig over for vand.

Produktet V-Tac 3W LED spot, 230V, GU10 er en energieffektiv LED spot, der er designet til at erstatte en traditionel 25W pære. Med kun 2.9W energiforbrug kan denne LED spot hjælpe med at reducere energiforbruget og spare penge på din elregning.

Spotlyset tilsluttes direkte til en 230V forsyning, hvilket gør installationen nem og enkel. Med en lysstyrke på 250 lumens og en spredning på 100 grader sikrer denne spot en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette er ideelt til både belysning af større områder, f.eks. stuer eller kontorer, samt mindre områder som f.eks. gangarealer eller badeværelser.

Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, sikrer denne LED spot et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne spot til at belyse et arbejdsområde eller til at skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, vil denne spot leve op til dine behov.

Du kan vælge mellem to forskellige kulører på lyset: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der er perfekt til afslapning eller hyggestunder. Neutral hvid kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensioner på 57 x Ø50 mm passer denne LED spot nemt ind i de fleste lamper eller spotsystemer. Dog er det vigtigt at bemærke, at denne spot ikke er modstandsdygtig over for vand (IP20), og derfor ikke bør bruges i badeværelser eller udendørs områder.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 250 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Højde 57 mm.
Diameter 50 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 2.9W
Erstat 25W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.