Spectrum 12W sort LED spot
230V, GU10, AR111

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum 12W sort LED spot - 230V, GU10, AR111 Spectrum Udvid

Kraftig AR111 GU10 LED pære.

Pæren skal tilsluttes til 230V.

Fokuseret lys på 45 grader - perfekt til udstillinger og lignende, hvor der skal fokuseres på hylder / varer.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 75,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

12W med GU10 fatning. Denne LED spot er designet til at bruge 12 watt energi og har en GU10 fatning, hvilket gør det nemt at installere og udskifte.

Tilsluttes til 230V forsyning. Denne LED spot kan tilsluttes direkte til en 230V strømkilde, hvilket gør installationen enkel og bekvem.

Lysstyrke på 1050 lumens og et fokuseret lys på 45 grader, der sikrer et kontrolleret lys. Denne LED spot er ideel til brug i områder, hvor du ønsker en præcis belysning, såsom kunstværker, udstillinger eller butiksfacader.

Høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Denne LED spot sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov for belysning.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Varm hvid (3000K) - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral hvid (4000K) - Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Dimensioner: 111 x 74 mm. Denne LED spot har en kompakt størrelse på 111 x 74 mm, hvilket gør den nem at placere og installere på forskellige steder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1050 lumens
Spredning 45 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning GU10
Bredde 111 mm.
Dybde 74 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.