V-Tac 60W LED pære
T160, E27 med E40 ringadapter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 60W LED pære - T160, E27 med E40 ringadapter v-tac Udvid

V-Tac 60W LED pære er et kraftigt lyskildeprodukt.

Denne pære har en lysstyrke på 6600 lumens og en høj spredning på 160 grader, som giver et behageligt og jævnt fordelt lys.

Pæren er i stand til at levere et naturligt lys med en RA værdi på 80 uden blå eller gule toner.

Det er desuden udstyret med 2 års producentgaranti, så den forventes at kunne holde op til 20.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Pæren har en E27 stor fatning og kan forsynes med 230V.

Den har dimensioner på 255 x Ø160 mm.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 124,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

V-Tac 60W LED pære, T160, E27 med E40 ringadapter er en kraftfuld og energieffektiv LED-pære, der er ideel til forskellige belysningsbehov i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med en effekt på 60W og en stor E27 fatning, er denne LED-pære nem at installere og tilslutte til en 230V strømkilde.

Lyskvalitet og spredning

Denne LED-pære har en imponerende lysstyrke på 6600 lumens og en retningsbestemt spredning på 160 grader. Lyskvaliteten er også i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der fremhæver farverne på en flot og ægte måde. Den neutral hvide kulør (4000K) giver det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så alt fremstår naturligt belyst.

Dimensioner og vandmodstand

Med dimensioner på 255 x Ø160 mm passer denne LED-pære til de fleste armaturer eller lamper. Vær opmærksom på, at produktet har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at det ikke er modstandsdygtigt overfor vand. Derfor anbefales det at anvende denne LED-pære indendørs eller i tørre omgivelser.

Samlet set er V-Tac 60W LED pære en pålidelig og effektiv lyskilde, der kan opfylde forskellige belysningsbehov med sin kraftfulde ydeevne og høje lyskvalitet. Med den medfølgende E40 ringadapter kan du nemt anvende denne LED-pære i diverse armaturer eller lamper. Uanset om det er til at oplyse et rum derhjemme eller på arbejdspladsen, vil denne LED-pære være et pålideligt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 6600 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 255 mm.
Diameter 160 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.