V-Tac 20W LED pære
Samsung LED chip, A80, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 20W LED pære - Samsung LED chip, A80, E27 samsung Udvid

V-Tac 20W LED pære er et kraftigt lyskildeprodukt, der er designet til at erstatte de konventionelle 150W halogenpærer.

Denne pære har en lysstyrke på 2452 lumens og en høj spredning på 200 grader, som giver et behageligt og jævnt fordelt lys.

Pæren er fremstillet med Samsung LED chip og en professionel og driftssikker driver, så den er i stand til at levere et naturligt lys med en RA værdi på 80-85 uden blå eller gule toner.

Det er desuden udstyret med 5 års producentgaranti, så den forventes at kunne holde op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Pæren har en E27 stor fatning og kan forsynes med 230V.

Den er tilgængelig i to kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K), hvilket gør den ideel til at skabe en afslappende stemning eller et effektivt arbejdsmiljø.

Den har dimensioner på 149 x Ø80 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 60,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 10-12 dage


Data om produktet:

Denne V-Tac 20W LED pære er designet med en stor E27 fatning og erstatter en traditionel 150W pære. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en høj lysstyrke på 2452 lumens. Med en bred spredning på 200 grader sikrer den en jævn fordeling af lyset, der stråler ud i alle retninger.

En vigtig faktor ved valg af lyspære er lyskvaliteten, og denne LED pære har en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de fleste behov. Med en Samsung LED chip og 5 års producentgaranti er denne pære af højeste kvalitet og sikrer en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Kombineret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, kan der forventes en lang levetid for hele produktet.

Kulør på lyset:

Vælg mellem 2 kulører: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Varm hvid kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensionerne 149 x Ø80 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste armaturer. Den er nem at installere og kan bruges både i hjemmet og til kommercielle formål. Med den lange holdbarhed og energibesparende egenskaber er denne V-Tac 20W LED pære et pålideligt og økonomisk valg til enhver belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2452 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 149 mm.
Diameter 80 mm.
Materiale Termisk PVC
Effekt & spænding
Forbrug 20W
Erstat 150W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.