V-Tac 8W LED spotpære
Samsung LED chip, R63, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED spotpære - Samsung LED chip, R63, E27 samsung Udvid

8W spotpære med Samsung LED chip og 5 års producentgaranti.

Formbetegnelse: R63.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 32,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

V-Tac 8W LED spotpære, Samsung LED chip, R63, E27

Denne LED spotpære er designet til at erstatte en traditionel 60W pære og tilsluttes let til en 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 600 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader er denne pære ideel til at lyse op i forskellige områder i dit hjem eller kontor.

Lyskvalitet: Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet opfylder de fleste behov og sikrer, at du får den rette belysning i rummet.

Holdbarhed og garanti: Denne spotpære er udstyret med en Samsung LED chip og leveres med 5 års producentgaranti. Ved at bruge LED af højeste kvalitet sikres en lang og sikker drift på op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Derudover er pæren udstyret med en professionel og driftssikker driver samt god køling, hvilket forventes at forlænge levetiden for hele produktet.

Kulør på lyset: Denne LED spotpære findes i varm hvid (3000K). Varm kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner: Pæren måler 100 x Ø63 mm, hvilket gør den velegnet til brug i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 600 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 100 mm.
Diameter 63 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval 170-240V, 50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.