V-Tac 8W LED kæmpe globepære
Kultråd, Ø20 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 8W LED kæmpe globepære - Kultråd, Ø20 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27 v-tac Udvid

Dekorativ kæmpe globepære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan sagtens bruges uden lampeskærm.

Pæren er velegnet i stuen eller til et hyggeligt læsehjørne.

Find lampefatningen her: 

 

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

DKK 366,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


8W LED kæmpe globepære - Kultråd - Ø20 cm - dæmpbar - ekstra varm hvid - E27

Denne V-Tac LED kæmpe globepære er en perfekt erstatning for en 40W pære med dens energieffektive 8W LED teknologi. Pæren tilsluttes til en almindelig 230V forsyning og producerer en lysstyrke på 500 lumens. Takket være sin høje spredning på 340 grader, garanterer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

Med en høj lyskvalitet og en RA værdi på 80-85, er denne LED globe pære i stand til at vise alle farver på en flot og ægte måde. Den tilfredsstiller de fleste behov for lyskvalitet og skaber en naturlig og behagelig atmosfære.

Denne LED kæmpe globepære er dæmpbar, hvilket gør det muligt at justere lysstyrken efter behov. Den giver et ekstra hyggeligt og varmt lys i ekstra varm hvid (2000K), som minder om gammeldags glødetrådspærer.

Med dimensionerne 280 x Ø200 mm passer denne V-Tac LED kæmpe globepære perfekt ind i de fleste lamper med E27 stor fatning. Den har en IP20 klassifikation, hvilket betyder at den ikke er modstandsdygtig overfor vand og derfor bør undgås i våde omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 340 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 280 mm.
Diameter 200 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.