V-Tac 8W/m LED strip
5m, 150lm/W, IP20, 24V, 126 LED pr. meter

V-Tac V-Tac

New product

Der er tape på bagsiden af strippen så den nemt kan fastgøres på vandrette flader. Limen bør suppleres,hvis strippen skal anvendes på porøse ujævne eller ikke optimale flader. Hvis strippen skal hænge omvendt og lyse ned så bør limen ligeledes suppleres.

8mm bred.

Husk transformator f.eks. denne.

Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Dæmpbar

DKK 241,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Dette V-Tac LED-bånd er et fantastisk valg, når det kommer til belysning af dit hjem eller kontor. Med en effekt på 8W pr. meter er dette LED-bånd i stand til at levere en imponerende lysstyrke på 1200 lumen pr. meter og en bred spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til at skabe en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor at overveje, når man vælger et LED-bånd, er lyskvaliteten. Dette V-Tac LED-bånd har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette betyder, at det er i stand til at producere et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger det til stemningsbelysning eller funktionel belysning, vil dette LED-bånd sikre, at dine omgivelser ser fantastiske ud.

Et stort plus ved dette LED-bånd er, at det er dæmpbart. Dette giver dig mulighed for at justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære.

Når det kommer til kulør, kan du vælge mellem 3 muligheder: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K). Varm hvid skaber en behagelig og afstressende atmosfære, perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til et effektivt arbejdsmiljø, da lyset er uden blå eller gule toner og får emner til at se naturlige ud. Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, og er ofte anvendt til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Det er vigtigt at bemærke, at dette LED-bånd har IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand. Det anbefales derfor at anvende det indendørs.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarJa - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Dimensioner
FatningLED Strip
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spændingsinterval24V
EnergimærkeD (A-G)
Andet info
EnergimærkeD (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.