V-Tac 6W LED globepære
Kultråd, Ø12,5 cm, ekstra varm hvid, 2200K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 6W LED globepære - Kultråd, Ø12,5 cm, ekstra varm hvid, 2200K, E27 v-tac Udvid

Flot 6W LED globepære, der lyser i en ekstra varm hvid farve.

Røg glas og med de nye filament LED'er, der givet et hyggeligt lys.

Bemærk at pæren er ekstra varm hvid, så lyset er tydeligt gulligt.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 66,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne V-Tac 6W LED globepære er en erstatning for en traditionel 55W pære og har en stor E27 fatning, som gør det nemt at tilslutte den til en 230V strømforsyning. Pæren har en lysstyrke på 550 lumens og en spredning på hele 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lys i rummet. Med en lyskvalitet på RA 80-85 giver denne pære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til at opfylde de flestes behov.

Kulør på lyset:

Denne LED globepære fås i ekstra varm hvid med en kulørtemperatur på 2200K, hvilket giver en tydelig varm tone i stil med gammeldags glødetrådspærer. Det ekstra varme lys skaber en hyggelig atmosfære og giver en behagelig belysning til rummet. Pærens udseende minder om de traditionelle glødetrådspærer, og den er derfor et godt valg, hvis du ønsker at bevare det klassiske udseende i dit hjem eller kontor.

Dimensioner:

Denne LED globepære har en størrelse på 165 x Ø125 mm, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af belysningsinstallationer. Med sine kompakte dimensioner passer den godt i de fleste lamper og lysarmaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Ekstra varm hvid
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 550 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 165 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Erstat 55W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.