V-Tac 4W LED kertepære
Kultråd, røget glas, ekstra varm, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 4W LED kertepære - Kultråd, røget glas, ekstra varm, E14 v-tac Udvid

LED kertepære med filament LED - med flot røget glas.

Ligner en traditionel kertepære og de lange filament LED sikrer et jævnt og behageligt lys.

En god hygge pære til lampen i stuen.

Bemærk at pæren er ekstra varm hvid, så lyset er tydeligt gulligt.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 28,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Den V-Tac 4W LED kertepære er en fremragende erstatning for en traditionel 30W kertepære. Med sin lille E14 fatning kan den tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 300 lumens og en bred spredning på 300 grader sikrer den en jævn fordeling af lys i rummet. Desuden har den en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der viser farverne flot og ægte.

Kulør på lyset

Du kan vælge denne LED kertepære i en ekstra varm kulør, som har en farvetemperatur på 2200K. Denne kulør giver et hyggeligt og varmt lys, der minder om det udtryk, man ser hos gammeldags glødetrådspærer. Med denne pære kan du skabe en behagelig atmosfære i rummet og tilføje en nostalgisk touch til din indretning.

Dimensioner

Denne LED kertepære har dimensionerne 100 x Ø37 mm. Den er kompakt og passer perfekt ind i de fleste armaturer eller lamper, der er beregnet til kertepærer. Med dens elegante design og røgede glas yder den også et æstetisk bidrag til rummets indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 300 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 100 mm.
Diameter 37 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Erstat 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.