V-Tac 2W LED køleskabspære
Kultråd, ST26, E14

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W LED køleskabspære - Kultråd, ST26, E14 v-tac Udvid

Lille E14 køleskabspære.

Lyskulør: Ægte varm hvid (3000K).

Forbrug: 2w.

Lysstyrke: 200 lumen.

Formfaktor: ST26.

Erstatter 20w traditionel pære.

 

Dimensioner:
Højde: 64 mm.
Diameter: 26 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 27,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


2W LED køleskabspære, Kultråd, ST26, E14

Dette produkt er en V-Tac 2W LED køleskabspære med en kultråd design og en E14 fatning. Denne pære er designet til at erstatte en traditionel 20W pære og tilsluttes til en 230V forsyning. Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredning på 300 grader, sikrer denne køleskabspære en jævn og bred fordeling af lyset.

En af de vigtigste egenskaber ved denne køleskabspære er dens høje lyskvalitet. Den har en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte. Med denne lyskvalitet vil denne LED køleskabspære opfylde behovene hos langt de fleste brugere.

Lyset fra denne køleskabspære har en varm hvid kulør på 3000K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning. Denne køleskabspære er derfor ideel til brug i køleskabe, hvor man ønsker at skabe en indbydende atmosfære.

Med en dimension på 64 x Ø26 mm passer denne køleskabspære perfekt til de fleste køleskabe. Dens kompakte størrelse gør det nemt at installere og udskifte.


Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E14
Højde 64 mm.
Diameter 26 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 20W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.