Spectrum 8W LED kertepære
C38, matteret glas, E14

Spectrum Spectrum

6182-0

New product

Spectrum 8W LED kertepære - C38, matteret glas, E14 Spectrum Udvid

Vores 8W LED kertepære er en effektiv og pålidelig løsning til udendørs belysning.

Den har en E14 lille fatning og kræver kun 230V for at kunne forsyne dit udendørsareal med et kraftigt lys.

Lysstyrken er 710 lumens, mens spredningen er 160 grader, hvilket sikrer, at lyset fordeles jævnt.

Den høje lyskvalitet, som denne pære tilbyder, sikrer, at alle farver vises ægte og naturligt, da den har en RA værdi på 80-85.

De små dimensioner på 107 x 37 mm gør det nemt at montere pæren i ethvert område.

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

Denne 8W LED kertepære har en lille E14 fatning og kan tilsluttes til en standard 230V forsyning. Med en lysstyrke på 710 lumens og en spredning på 160 grader leverer denne pære en jævn og behagelig belysning i rummet.

Pæren er konstrueret med matteret glas, der giver et blødt og diffust lys uden at blænde. Dimensionerne på pæren er 107 x 37 mm, hvilket gør den velegnet til brug i lamper, hvor pladsen er begrænset.

Lyskvalitet:

Med en høj lyskvalitet og en RA (farvegengivelsesindeks) værdi på 80-85 sikrer denne LED kertepære et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette betyder, at dine omgivelser vil se lysere og mere levende ud, og at farverne vil blive gengivet korrekt. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at opfylde langt de flestes behov.

Energibesparelse:

I forhold til traditionelle glødepærer har denne LED kertepære et meget lavt energiforbrug, hvilket betyder, at den er meget energieffektiv. Med en effekt på kun 8W kan den erstatte en traditionel pære med en højere wattstyrke og dermed reducere dit elforbrug og spare penge på din elregning.

Lang levetid:

Denne LED kertepære har en lang levetid sammenlignet med traditionelle glødepærer. Med en forventet levetid på op til 25.000 timers brug kan du nyde det flotte lys i mange år, før du skal skifte pæren.

Samlet set er denne 8W LED kertepære et fremragende valg, hvis du leder efter en energieffektiv og langtidsholdbar lyskilde. Med dens høje lyskvalitet og bløde diffuste lys er den velegnet til mange forskellige rum og indretninger.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Lysstyrke 710 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E14
Bredde 107 mm.
Dybde 37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.