Spectrum 8.5W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 60,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne Spectrum 8.5W LED Globepære er den perfekte løsning, hvis du leder efter en energieffektiv og dæmpbar lyskilde med en stor E27 fatning. Pæren er nem at tilslutte til almindelig 230V forsyning, hvilket gør den brugervenlig og praktisk.

Med en lysstyrke på 1150 lumens og en bred spredning på 300 grader er denne pære i stand til at lyse op med et jævnt fordelt lys i hele rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne vises flot og ægte. Så uanset om du bruger pæren til at læse, arbejde eller bare slappe af, vil den sikre, at du kan se alle farver tydeligt og klart.

En af fordelene ved denne LED-pære er dens evne til at være dæmpbar. Det betyder, at du kan justere lysstyrken efter behov og skabe den ønskede atmosfære i rummet. Dette er ideelt til forskellige situationer og aktiviteter.

Denne pære er også flicker free, hvilket gør den egnet til folk, der er følsomme over for flimmer. Ligeledes er den velegnet til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, hvor det er vigtigt at undgå flimmer i lyset.

Kulør på lyset

Denne pære findes i varm hvid (2700K). Den varme kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, der skaber en hyggelig stemning i rummet. Uanset om du bruger pæren til at skabe hygge i stuen eller til at skabe en afslappende atmosfære på soveværelset, vil det varme lys hjælpe med at skabe den rette stemning.

Dimensioner og beskyttelsesklasse

Denne LED-pæres dimensioner er 178 x Ø125 mm. Den har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er det vigtigt at placere pæren i indendørs områder, hvor den ikke udsættes for direkte kontakt med vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1150 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 178 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.