Spectrum 8.5W LED Globepære
Dæmpbar, E27

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Dæmpbar

DKK 60,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne Spectrum 8.5W LED Globepære er en fantastisk belysningsløsning til dit hjem eller kontor. Med en stor E27 fatning og en effekt på 8.5W kan denne pære tilsluttes direkte til en 230V strømforsyning. Pæren har en lysstyrke på 1150 lumens og en bred spredning på 300 grader, som sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED globepære tilbyder høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, som smukt og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger pæren til almindelig belysning eller til at fremhæve specifikke detaljer, vil du blive imponeret over den høje lyskvalitet. Pæren opfylder langt de flestes belysningsbehov.

Et af de fantastiske træk ved denne pære er, at den er dæmpbar. Dette betyder, at du kan justere lysstyrken efter dine præferencer og skabe forskellige stemninger i rummet. Uanset om du ønsker en lys og oplyst atmosfære eller en mere afslappende og hyggelig stemning, kan denne pære tilpasses dine behov.

En anden fordel ved denne globepære er, at den er flicker free, hvilket betyder, at den ikke flimrer. Dette er særligt vigtigt for personer og dyr, der er følsomme over for flimmer. Det er også ideelt til brug i forbindelse med foto- og videooptagelser, da flimmerfri lys sikrer konsistens og præcision i optagelserne.

Kulør på lyset:

Denne globepære findes i en varm hvid kulør med en farvetemperatur på 2700K. Den varme kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys. Dette bidrager til at skabe en hyggelig stemning og giver dig mulighed for at slappe af og nyde dit rum.

Med dimensioner på 178 x Ø125 mm passer denne pære problemfrit ind i de fleste lamper og armaturer. Bemærk at denne pære har en IP20 klassificering, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Denne pære bør derfor kun bruges indendørs og beskyttes mod fugt og vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 1150 lumens
Spredning 300 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 178 mm.
Diameter 125 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 8.5W
Spænding 230V
Energimærke D (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.