V-Tac 8W LED kæmpe globepære
Kultråd, Ø20 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27

V-Tac V-Tac

New product

Nedsat pris! V-Tac 8W LED kæmpe globepære - Kultråd, Ø20 cm, dæmpbar, ekstra varm hvid, 2000K, E27 v-tac Udvid

Dekorativ kæmpe globepære fra V-Tac. Pæren er STOR og kan sagtens bruges uden lampeskærm.

Pæren er velegnet i stuen eller til et hyggeligt læsehjørne.


Find lampefatningen her: 

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Dæmpbar

DKK 378,75

inkl. moms

DKK 505,00 inkl. moms

-25%

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


8W LED kæmpe globepære

Denne V-Tac LED globepære er det perfekte valg til at erstatte traditionelle 30W pærer med stor E27 fatning. Med en effekt på kun 8W giver denne LED pære dig masser af energibesparelser og miljøvenlig belysning.

Med en tilslutning til standard 230V forsyning er installationen nem og enkel. Pæren har en lysstyrke på 350 lumens og en bred spredning på 340 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset rundt i rummet.

En af de vigtige egenskaber ved denne LED pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset kommer så tæt på naturligt lys som muligt og viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne pære til arbejde eller afslapning, vil lyskvaliteten opfylde de fleste behov.

Denne V-Tac LED pære er også dæmpbar, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse belysningen efter dit humør eller præference

Kulør på lyset

Denne LED globepære findes i ekstra varm hvid kulør med en temperatur på 2000K, hvilket skaber et hyggeligt og behageligt lys. Lyset har et varmt skær, der minder om gamle glødetrådspærer og giver en vintage æstetik.

Dimensioner og beskyttelse mod vand

Denne V-Tac LED pære har dimensionerne 390 x Ø200 mm, hvilket gør den velegnet til større lamper eller dekorationer. Bemærk, at pæren har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og kun bør bruges indendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2000K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 350 lumens
Spredning 340 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 390 mm.
Diameter 200 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Erstat 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.