V-Tac 5W LED pære
Kultråd, T30, ekstra varm hvid, 2200K, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W LED pære - Kultråd, T30, ekstra varm hvid, 2200K, E27 v-tac Udvid

5w E27 pære fra V-Tac med kultråde, og et ekstra varmt hvidt lys på 2200K.
Formfaktor: T30.
Bemærk at pæren er ekstra varm hvid, så lyset er tydeligt gulligt.

Læs mere..

  • Ekstra varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 71,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne V-Tac 5W LED pære er ideel til dekoration og skaber en hyggelig atmosfære i ethvert rum. Med sin store E27 fatning er den nem at tilslutte til en 230V forsyning. Denne LED pære erstatter en traditionel 45W pære og er derfor energibesparende.

Lysstyrken på 500 lumens og en spredning på 360 grader sikrer, at lyset jævnt fordeles i rummet. Derudover har pæren en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den gengiver farverne på en naturlig og ægte måde. Dette gør den egnet til de flestes behov.

Kuløren på lyset er ekstra varm hvid (2200K), hvilket giver en hyggelig og varm atmosfære i rummet. Lysets udtryk minder om gammeldags glødetrådspærer, hvilket tilføjer et klassisk touch til enhver indretning.

Med dimensionerne 30 x 300 mm passer denne LED pære perfekt i diverse lamper og dekorationsgenstande. Det kompakte design gør den nem at placere og skabe den ønskede stemning i ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Ekstra varm hvid kulør 2200K
Lysstyrke 500 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 300 mm.
Bredde 30 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 45W
Spænding 230V
Spændingsinterval DC:12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.