V-Tac 2W LED pære
Kultråd, T30, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 2W LED pære - Kultråd, T30, E27 v-tac Udvid

2W LED pære fra V-Tac med kultråde og E27 stor fatning.

Formfaktor: T30.

Læs mere..

  • Varm
  • Ikke dæmpbar

DKK 53,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet

2W LED Dekoration pære med E27 stor fatning - der erstatter 20W.

Tilsluttes til 230V forsyning

Lysstyrke på 200 lumens og en høj spredning på 300 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Kulør på lyset

Findes i: Varm hvid (2700K).

Varm kulør - Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Dimensioner

136 x Ø30 mm.

Denne V-Tac 2W LED pære er den perfekte løsning til dekoration og stemningsbelysning. Med sin E27 stor fatning kan den nemt tilsluttes til en 230V forsyning. Pæren er designet til at erstatte en traditionel 20W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser

Med en lysstyrke på 200 lumens og en spredningsvinkel på 300 grader sikrer denne LED pære en jævn og bred fordeling af lyset. Dette gør den ideel til rum, hvor en behagelig og afstressende atmosfære er ønsket. Den varme hvide kulør (2700K) skaber en hyggelig stemning og bidrager til en afslappende oplevelse.

Med sine dimensioner på 136 x Ø30 mm passer denne LED pære nemt ind i de fleste lamper og armaturer. Den kompakte størrelse gør den også velegnet til mindre rum eller dekoration af forskellige genstande og områder.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 2700K
Lysstyrke 200 lumens
Spredning 300 grader
Dimensioner
Fatning E27
Højde 136 mm.
Diameter 30 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 2W
Erstat 20W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 220-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.