1W Farvet LED kronepære
Grøn, matteret, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Grøn, matteret, E27 Udvid

Vores 1W kronepære med E27 stor fatning er designet til at give dig et effektivt og æstetisk lyssetup.

Den har et 230V strømforsyning og leverer 30 lumens af lysstyrke og er designet med en bred spredning på 200 grader, så lyset fordeles jævnt og med høj kvalitet.

Den har en RA værdi på 80-85, der sikrer et naturligt og ægte lys, der viser alle farver flot.

Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov.

Den har en størrelse på 70 x Ø45 mm og har en IP20 beskyttelsesklasse, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand.

Læs mere..

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

DKK 10,50

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

Denne 1W farvede LED-kronepære i grøn farve er ideel til at skabe en stemningsfuld belysning i forskellige rum. Med en stor E27 fatning er den let at installere, og den tilsluttes nemt til en 230V strømforsyning.

Med en lysstyrke på 30 lumens og en bred spredning på 200 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og effektiv fordeling af lyset. Dette betyder, at rummet oplyses ensartet, og intet område overses. Derudover har pæren en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Denne høje værdi sikrer, at belysningen viser alle farver på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger pæren til dekorative formål eller almindelig belysning, vil den kunne opfylde langt de flestes behov.

Med dimensionerne 70 x Ø45 mm passer denne LED-kronepære perfekt ind i forskellige armaturer og lamper. Den er ideel til både private hjem, butikker eller restauranter, hvor en farvet belysning kan skabe en særlig atmosfære.

Det er dog vigtigt at bemærke, at denne pære har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Grøn
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 30 lumens
Spredning 200 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 70 mm.
Diameter 45 mm.
Materiale Glas
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.