1W Farvet LED kronepære
Grøn, kultråd, E27

V-Tac V-Tac

New product

1W Farvet LED kronepære - Grøn, kultråd, E27 Udvid
  • Grøn
  • Ikke dæmpbar

DKK 20,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produkt beskrivelse:

Denne 1W farvede LED kronepære i grøn er drevet af kultråd og har en E27 stor fatning, der gør den let at installere i dit hjem eller kontor. Med sin tilslutning til 230V forsyning er det nemt at få lys fra denne pære.

Med en lysstyrke på 50 lumens og en bred spredning på 300 grader, kan du være sikker på, at lyset bliver jævnt fordelt i rummet. Dette sikrer en behagelig belysning og en flot atmosfære. Pæren har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den viser alle farver på en naturlig og ægte måde. Du kan være sikker på, at dine omgivelser vil se godt ud under lyset fra denne pære.

Med dimensionerne 86 x Ø45 mm er den kompakt og nem at montere. Denne pære er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Det er vigtigt at placere den et passende sted, hvor den ikke udsættes for fugt eller vand.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørBlå
DæmpbarNej
Lysstyrke50 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde86 mm.
Diameter45 mm.
MaterialeGlas
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
Spændingsinterval220-240V,50Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.