V-Tac 5W Smart Home krone LED pære
Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, E27, G45

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 5W Smart Home krone LED pære - Tuya/Smart Life, virker med Google Home, Alexa og smartphones, E27, G45 v-tac Udvid

Dæmpbar Smart Home pære med både RGB og mulighed for at justere mellem varmt og koldt lys.
Kompatibel med Google Home og Amazon Alexa, der gør det muligt at kontrollere dit lys via stemmestyring.

Pæren har indbygget wifi, der gør det muligt også at styre pæren fra din Android / iPhone smartphone og tablet.

Understøtter kun 2,4GHz netværk.

 

Pæren kan ikke dæmpes med almindelig vægdæmper.
Der er kun muligt at dæmpe pæren via app på wi-fi eller med kompatibel smart home styring.

 

Dette gøres nemt via Tuya Smart eller Smart Life appen, der kan hentes gratis til Android og iOS.

 

Her kan du nemt:
- Tænde / slukke pæren
- Vælge RGB farve for pæren
- Justere lysstyrken
- Oprette standard scenarier
- Vælge imellem 8 forskellige lysspil
- Indstille automatisk tænd/ slukke tidspunkter
- Dele indstillinger og funktioner til andre enheder i samme serie

 

Læs mere..

  • RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
  • Via Smart Home

DKK 112,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Dette produkt benytter Tuya/Smart life.
Tuya er en af de største inden for Smart home og registreret på Amerikanske NASDAQ. Med Tuya er du sikret den bedste løsning, baseret på fremtidens cloudløsning og med integration til Google home og Alexa.

V-Tac 5W Smart Home krone LED pære

Denne V-Tac 5W Smart Home krone LED pære er et fremragende valg, når det kommer til belysning af dit hjem. Med en Tuya/Smart Life kompatibilitet kan du styre pæren med din Google Home, Alexa eller smartphone.

Effektiv og energibesparende

Denne smarte pære bruger kun 5W, men er i stand til at erstatte en traditionel 28W pære. Dette betyder, at du kan nyde den samme lysstyrke, samtidig med at du sparer energi og penge på din elregning. Pæren tilsluttes blot til en 230V forsyning for nem installation og brug.

Flot og klart lys

Med en lysstyrke på 470 lumens og en spredningsvinkel på 180 grader, vil denne pære lyse dit rum op på en ensartet og behagelig måde. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at den er i stand til at vise alle farver korrekt og naturligt. Uanset om du læser en bog, laver mad eller slapper af, vil denne pære give dig en behagelig belysning.

Dæmpbar og fleksibel

Med Smart Home teknologi kan du nemt dæmpe pæren efter behov. Du kan styre lysstyrken via en kompatibel smart home styring, hvilket giver dig fuld kontrol over din belysning. Det skal bemærkes, at denne pære ikke kan dæmpes via en traditionel vægdæmper.

Lang levetid og pålidelighed

Dette produkt er designet til at vare. Ved at bruge LED af højeste kvalitet kan du forvente en levetid på op til 30.000 timer med minimalt fald i lysstyrke. Den professionelle og driftssikre driver samt god køling sikrer en stabil og pålidelig drift. Dimensionerne på pæren er 45 x 81 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige armaturer.

Ikke egnet til udendørs brug

Denne pære har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor er den ikke egnet til brug udendørs eller i vådrum. Det er vigtigt at placere pæren i et passende armatur og undgå direkte kontakt med vand.

Skab en intelligent og energieffektiv belysning med denne V-Tac 5W Smart Home krone LED pære. Den vil ikke kun give et flot og klart lys, men også gøre dit hjem mere intelligent og tilgængeligt. Brug den med din Google Home, Alexa eller smartphone for at nyde fuld kontrol og fleksibilitet.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør RGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 470 lumens
Spredning 180 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 81 mm.
Bredde 45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 5W
Erstat 28W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240v,50Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.