V-Tac 7W kompakt armatur
Samsung LED chips, 60 cm

V-Tac V-Tac

New product

Leveres med 20 cm kabel og monteringsklips.


Tilkøb 1 meter kabel til loftsudtag.

Tilkøb 1 meter kabel med kontakt til almindelig stikkontakt.


Armaturet kan tilsluttes loftsudtag med kablet, hvis stikket klippes af.

Har han- og hunstik i enderne, så de nemt kan sættes direkte i forlængelse af hinanden (Max 100W pr. serie).


Ønskes der forlængerkabel mellem 2 armaturer, tilkøb da 30 cm forlængerkabel.


Armaturet har tænd og sluk kontakt på siden.


Denne type armatur findes i 3 forskellige længder: 30, 60, 120 cm.


Perfekt til underskabe i køkkenet, samt over spejlet i badeværelset.

Den nemme seriekobling, giver armaturet mange anvendelses muligheder.

Kan eksempelvis også bruges som en fed løsning i troldtekt loft. I garagen, værkstedet eller gildesalen.
Flere detaljer

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 68,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv og holdbar belysning med V-Tac 7W kompakt armatur med Samsung LED chips

Det V-Tac 7W kompakte armatur er det perfekte valg til at opnå en effektiv og holdbar belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen. Med sin Samsung LED chip og 5 års producentgaranti er dette armatur af højeste kvalitet og sikrer en lang og pålidelig drift op til 30.000 timer, med minimalt fald i lysstyrken. Drives af en professionel og driftssikker driver og har en god køling, hvilket bidrager til en længere levetid for hele produktet.

Med sin effekt på 7W er dette armatur energibesparende og miljøvenligt, samtidig med at det giver dig den belysning, du har brug for. Med en lysstyrke på 630 lumens og en høj spredning på 120 grader sikrer armaturet en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både generel belysning og fokuseret belysning. Med en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til langt de flestes behov, hvilket gør dette armatur til et ideelt valg til både privat og kommerciel brug.

Armaturet tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Med sine kompakte dimensioner på 580 x 30 x 22.8 mm er det nemt at finde plads til armaturet i ethvert rum. Armaturet har desuden en IP20-klassificering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og derfor er bedst egnet til indendørs brug.

Vælg den rette kulør for den ønskede atmosfære og belysning

Dette V-Tac armatur giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige kulører for at opnå den ønskede atmosfære og belysning. Varm hvid (3000K) giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid (4000K) giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø med et lys uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige. Kold hvid (6400K) giver et koldt lys med tydelig blåligt skær og bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Uanset hvilken kulør du vælger, vil dette V-Tac armatur imponere med sin høje kvalitet og holdbarhed. Med sin integrerede lyskilde og lang levetid er det et langvarigt og pålideligt valg.


Populære tilkøb:
- 100 cm kabel til loftsudtag - Passer til V-Tac kompakt armaturer
- 100 cm kabel til almindelig stikkontakt - Med kontakt og stik, passer til V-Tac kompakt armaturer
- 30 cm han/hun kabel - Passer til V-Tac kompakt armaturer


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6400K
DæmpbarNej
Lysstyrke630 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde30 mm.
Bredde580 mm.
Dybde22.8 mm.
MaterialePVC
Effekt & spænding
Forbrug7W
Spænding230V
Spændingsinterval200-240V,50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelJa - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)
IP klassifikationIP20


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.