V-Tac 7W kompakt armatur
Samsung LED chips, 60 cm

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 7W kompakt armatur - Samsung LED chips, 60 cm samsung Udvid

Leveres med 20 cm kabel og monteringsklips.


Tilkøb 1 meter kabel til loftsudtag.

Tilkøb 1 meter kabel med kontakt til almindelig stikkontakt.


Armaturet kan tilsluttes loftsudtag med kablet, hvis stikket klippes af.

Har han- og hunstik i enderne, så de nemt kan sættes direkte i forlængelse af hinanden (Max 100W pr. serie).


Ønskes der forlængerkabel mellem 2 armaturer, tilkøb da 30 cm forlængerkabel.


Armaturet har tænd og sluk kontakt på siden.


Denne type armatur findes i 3 forskellige længder: 30, 60, 120 cm.


Perfekt til underskabe i køkkenet, samt over spejlet i badeværelset.

Den nemme seriekobling, giver armaturet mange anvendelses muligheder.

Kan eksempelvis også bruges som en fed løsning i troldtekt loft. I garagen, værkstedet eller gildesalen.
Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 72,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektivt og energibesparende lys med V-Tac 7W kompakt armatur

Det V-Tac 7W kompakte armatur er et fremragende valg, når det kommer til at skabe et behageligt og effektivt lysmiljø i dit hjem eller på din arbejdsplads. Dette armatur er udstyret med Samsung LED-chips, der sikrer en høj lyskvalitet og en lang levetid. Med en effekt på 7W og en tilslutning til 230V forsyning er dette armatur både energieffektivt og nemt at installere.

Lysstyrken er på hele 630 lumens, og med en spredning på 120 grader er du sikret en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du får en optimal belysning af rummet uden nogen mørke hjørner eller blændende lyspunkter. Med en høj spredning er dette armatur ideelt til både almindelige rum og større områder, hvor der er behov for god belysning.

En vigtig faktor når det kommer til lyskvalitet er RA værdien. Det V-Tac 7W kompakte armatur scorer mellem 80-85 på RA skalaen, hvilket betyder, at lyset viser alle farver på en flot og ægte måde. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og sikrer, at dine omgivelser bliver oplyst på bedste vis.

Dette armatur er udstyret med Samsung LED-chips, der er kendt for deres langvarige kvalitet. Derfor får du også en producentgaranti på hele 5 år med dette produkt. Med en forventet levetid på op til 30.000 timer og minimalt fald i lysstyrke er du sikret langvarig og pålidelig drift. Den professionelle og driftssikre driver, kombineret med god køling, bidrager endvidere til en længere levetid for hele armaturet.

Armaturet fås i tre forskellige kulører, som hver har deres eget formål og atmosfære. Du kan vælge mellem varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6400K).

Varm hvid kulør: Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys er med til at skabe en hyggelig stemning, hvor du kan nyde dit ophold.

Neutral hvid kulør: Hvis du vil have det perfekte arbejdsmiljø, er denne kulør det rigtige valg. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige og ægte.

Kold hvid kulør: Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i skandinaviske lande, men er populær inden for malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Armaturet har følgende dimensioner: 580 x 30 x 22,8 mm og er kun modstandsdygtig over for vand (IP20). Det betyder, at det kan anvendes indendørs i tørre omgivelser. Armaturet leveres desuden med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at installere og komme i gang med det samme.


Populære tilkøb:
- 100 cm kabel til loftsudtag - Passer til V-Tac kompakt armaturer
- 100 cm kabel til almindelig stikkontakt - Med kontakt og stik, passer til V-Tac kompakt armaturer
- 30 cm han/hun kabel - Passer til V-Tac kompakt armaturer


Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6400K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 630 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 30 mm.
Bredde 580 mm.
Dybde 22.8 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 7W
Spænding 230V
Spændingsinterval 200-240V,50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.