V-Tac 11W LED pære
Samsung LED chip, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 11W LED pære - Samsung LED chip, E27 samsung Udvid

Kraftig 11W LED pære med et flot og unikt udseende.

Kan bruges som lampe ved at kombinere pæren med en ledning m. fatning.

Let og elegant løsning.

Eksempelvis velegnet i spand armatur, eller i reb lampe fatning som den her.


Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 120,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


V-Tac 11W LED pære, Samsung LED chip, E27

Data om produktet

11W LED pære med E27 stor fatning - denne V-Tac LED pære er designet til at erstatte en 70W traditionel pære. Den kan tilsluttes til en standard 230V strømforsyning og har en robust og pålidelig ydeevne takket være den innovative Samsung LED chip, der er indbygget i pæren. Med en lysstyrke på 900 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader, giver denne LED pære et effektivt og klart lys til rummet.

Lyskvaliteten på denne LED pære er også fremragende, med en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og viser alle farverne på en flot og ægte måde. Uanset om du bruger denne LED pære derhjemme eller på arbejdet, vil lysets kvalitet være tilfredsstillende for de fleste behov. Og for at sikre din tilfredshed yderligere, kommer denne pære med en 5 års producentgaranti.

Kulør på lyset

Du kan vælge mellem to forskellige kulører for lyset, varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K). Varm hvid giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning. På den anden side giver neutral hvid den perfekte lysfarve til et effektivt arbejdsmiljø. Lyset indeholder ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige og korrekt oplyst.

Produkt dimensioner og beskyttelse

Denne V-Tac LED pære har dimensioner på 120 x Ø190 mm, hvilket gør den kompakt og nem at montere i forskellige armaturer. Den er klassificeret som IP20, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand. Derfor bør den kun bruges indendørs eller i områder, hvor der ikke er risiko for fugt eller vandstænk.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Fatning E27
Højde 120 mm.
Diameter 190 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 11W
Erstat 70W
Spænding 230V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.