Spectrum 13W LED pære
E27, A60, 230V

Spectrum Spectrum

New product

Opgrader dit hjem med Spectrum 13W LED pære – E27, A60, 230V og oplev høj effektivitet, lavt energiforbrug og enestående lysstyrke.

  • Høj lysstyrke: Med 1270 lumen får du kraftfuld og klar belysning, der oplyser ethvert rum.
  • Bred lysspredning: En lysspredningsvinkel på 220 grader sikrer jævn belysning uden mørke hjørner.
  • Standard fatning: E27 fatning gør den kompatibel med de fleste lamper.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 18,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Tekniske specifikationer

Produktet er en LED A60 pære med en E27 stor fatning og en effekt på 13W. Pæren kan tilsluttes til en standard 230V forsyning og har en lysstyrke på 1270 lumens. Den har også en bred spredning på 220 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en høj lyskvalitet med en RA værdi på mellem 80 og 85, giver den et naturligt lys og viser alle farver flot og ægte. Den opfylder de flestes behov for en behagelig belysning.

Kulør på lyset

LED A60 pæren findes i 3 forskellige kulører:

Varm hvid (3000K)

Den varme hvide kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der skaber en hyggelig stemning i rummet. Den er ideel til brug i stuen eller soveværelset.

Neutral hvid (4000K)

Den neutrale hvide kulør giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige. Den er velegnet til brug på kontoret, i køkkenet eller i butikker.

Kold hvid (6000K)

Den kolde hvide kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

LED A60 pæren har dimensioner på 123 x 60 mm, hvilket gør den kompakt og nem at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1270 lumens
Spredning 220 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Bredde 123 mm.
Dybde 60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 13W
Spænding 230V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.