V-Tac 40W LED pære
T120, E27 med E40 ringadapter

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 40W LED pære - T120, E27 med E40 ringadapter v-tac Udvid

V-Tac 40W LED pære er et kraftigt lyskildeprodukt.

Denne pære har en lysstyrke på 4320 lumens og en høj spredning på 160 grader, som giver et behageligt og jævnt fordelt lys.

Pæren er i stand til at levere et naturligt lys med en RA værdi på 80 uden blå eller gule toner.

Det er desuden udstyret med 2 års producentgaranti, så den forventes at kunne holde op til 20.000 timer med minimalt fald i lysstyrke.

Pæren har en E27 stor fatning og kan forsynes med 230V.

Den har dimensioner på 191 x Ø118 mm.

Læs mere..

  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 63,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne LED-pære fra V-Tac er en pålidelig og energieffektiv lyskilde, der er ideel til både privat og professionel brug. Med en effekt på 40W og en stor E27 fatning kan denne pære let tilsluttes til en almindelig 230V strømkilde. Med en imponerende lysstyrke på 4320 lumens og en retningsbestemt spredning på 160 grader, er denne pære velegnet til rum, hvor der kræves god belysning over en bred flade.

En af de bemærkelsesværdige egenskaber ved denne LED-pære er dens høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte, og at alle farver vises på en flot og korrekt måde. Den neutral hvide kulør på 4000K fuldender den naturlige belysning og skaber det perfekte arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med dimensioner på 191 x Ø118 mm passer denne LED-pære nemt ind i de fleste armaturer. Det er vigtigt at bemærke, at denne pære har en IP20 klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs eller i tørre omgivelser.

Samlet set er V-Tac 40W LED-pæren en pålidelig og effektiv lyskilde med høj lyskvalitet og en neutral hvid kulør, der egner sig godt til en bred vifte af applikationer. Enten det er belysning af arbejdsområder, butikslokaler, kontorer eller andre rum, så vil denne LED-pære kunne opfylde behovene for god og pålidelig belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 4320 lumens
Spredning 160 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 191 mm.
Diameter 118 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 40W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.