LEDlife TEGA12 LED pære
12W, klart glas, 360°, E27 fatning

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife TEGA12 LED pære - 12W, klart glas, 360°, E27 fatning ledlife Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 203,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


12W LED-pære med klart glas og 360° spredning

Denne LEDlife TEGA12 LED-pære er en kraftfuld lyskilde med en E27 fatning, der passer til de fleste lamper og armaturer. Pæren tilsluttes til en standard 230V strømforsyning, hvilket gør den nem at installere og bruge.

Med en lysstyrke på imponerende 1560 lumens og en bred spredning på 360 grader, sikrer pæren en jævn og ensartet fordeling af lyset. Dette er ideelt til rum, hvor man ønsker optimal belysning uden mørke områder.

Dette produkt er ikke kun kraftfuldt, men det leverer også en høj kvalitet af lys. Med en høj RA-værdi på 80-85 sikres et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Dette er vigtigt for at sikre, at belyste genstande og rum ser naturlige ud uden farvemetning eller forvrængning.

En af fordelene ved LED-pærer af høj kvalitet er deres lange levetid. Denne LEDlife TEGA12 LED-pære kan forventes at have en levetid op til 50.000 timer, hvilket er markant længere end traditionelle lyskilder. Derudover vil pærens lysintensitet kun falde minimalt over tid, hvilket betyder, at den vil levere konstant og pålideligt lys i mange år.

Dette produkt er også designet til at være funktionelt og pålideligt. Det er udstyret med en professionel og driftssikker driver og har en god køling, der sikrer stabil og sikker drift. Derfor kan du være sikker på, at denne LED-pære vil have en lang levetid og yde optimalt.

For at tilfredsstille forskellige belysningsbehov kan du vælge mellem to forskellige kulører. Varm hvid (3000K) giver et behageligt og beroligende lys, der er perfekt til skabe en hyggelig atmosfære og slappe af. Neutral hvid (4000K) er ideel til arbejdsmiljøer, da det giver et klart og naturligt lys uden blå eller gule toner, der kan påvirke farvegengivelsen.

Denne LEDlife TEGA12 LED-pære har dimensioner på 160 x Ø48 mm, hvilket gør den kompakt og let at installere i forskellige lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 1560 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 160 mm.
Diameter 48 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Spænding 230V
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.