V-Tac 10W LED spotpære
Samsung LED chip, R80, E27

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10W LED spotpære - Samsung LED chip, R80, E27 samsung Udvid

10W LED spotpære med slank hals og E27 fatning.

Formbetegnelse: R80.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 40,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Kvalitets LED spotpære med energibesparende egenskaber

Denne V-Tac 10W LED spotpære er et fremragende valg, når det kommer til at opgradere dit lysudstyr med energibesparende teknologi. Med en stor E27 fatning og 10W strømforbrug, erstatter denne spotpære nemt en traditionel 75W pære og hjælper dig med at reducere din energiforbrug og omkostninger.

Med en lysstyrke på 800 lumens og en retningsbestemt spredning på 120 grader giver denne spotpære et kraftigt og bredt lys, der passer perfekt til mange forskellige belysningsbehov. Den høje lyskvalitet, med en RA værdi på 80-85, sikrer også, at alle farver vises flot og ægte, hvilket gør den egnet til de fleste situationer, hvor farvegengivelse er vigtig.

Spotpæren er udstyret med en Samsung LED chip, der er kendt for sin pålidelighed og lang levetid. Med en producentgaranti på 5 år kan du være sikker på, at denne spotpære vil give dig mange års problemfri belysning. Den høje kvalitet på LED chippen sikrer også, at lysstyrken kun falder minimalt over lange perioder, og du kan forvente en levetid på op til 30.000 timer for hele produktet.

V-Tac LED spotpæren er nem at tilslutte til standard 230V-forsyning og har en dimension på 114 x Ø80 mm, hvilket gør den velegnet til de fleste standard lamper eller armaturer. Det har også en IP20-vurdering, hvilket betyder, at det ikke er modstandsdygtigt over for vand og er bedst egnet til anvendelse i indendørsområder.

Vælg den rette kulør

Der er to kulører at vælge imellem, afhængigt af dine præferencer og belysningsbehov:

Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor du kan nyde det varme lys og skabe en hyggelig stemning.

Neutral hvid (4000K): Hvis du har brug for et mere effektivt arbejdsmiljø, er denne kulør perfekt. Lyset har ingen blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste genstande fremstår helt naturlige.

Samlet set er denne V-Tac 10W LED spotpære med Samsung LED chip et pålideligt og energieffektivt valg til dine belysningsbehov. Med dens høje kvalitet og lange levetid er du sikret mange års pålidelig belysning i dit hjem eller på arbejdspladsen.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Lm-80
- TÜV certifikat
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 800 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Fatning E27
Højde 114 mm.
Diameter 80 mm.
Materiale PVC
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Erstat 75W
Spænding 230V
Spændingsinterval 220-240V,50Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Lm-80 Se dokumentet
TÜV certifikat Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.