1W LED pære
G45, kompakt, E27

Spectrum Spectrum

New product

1W LED pære - G45, kompakt, E27 Udvid

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 11,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktdetaljer:

Denne 1W LED pære er en god erstatning for traditionelle lyskilder med stor fatning, da den har en E27 fatning. Den kan let tilsluttes til en 230V forsyning, hvilket gør den nem at installere i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Lyskvalitet:

Med en lysstyrke på 90 lumens og en høj spredning på 270 grader, er denne LED pære ideel til at skabe en jævn og ensartet belysning i rummet. Den har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer, at alle farver vises korrekt og naturligt. Dette gør pæren egnet til de flestes behov og sikrer, at du får et flot og ægte lys i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Kulør på lyset:

Denne LED pære fås i tre forskellige kulører, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov:

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør giver en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til afslapning eller til at skabe en hyggelig stemning i rummet.
  • Neutral hvid (4000K): Denne kulør er velegnet til arbejdsmiljøer, da lyset er uden blå eller gule toner. Det giver det perfekte arbejdslys, hvor belyste emner ser helt naturlige ud.
  • Kold hvid (6000K): Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Den bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier eller speciel dekoration.

Dimensioner:

Denne LED pære har dimensioner på 82 x Ø45 mm, hvilket gør den kompakt og let at placere i forskellige lamper eller armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør3000K
Neutral hvid kulør4000K
Kold hvid kulør6000K
DæmpbarNej
Lysstyrke90 lumens
Spredning270 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8017.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde82 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1W
Spænding230V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Andet info
EnergimærkeF (A-G)


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.