Spectrum LED pære
4W, 12V, MR16 / GU5.3

Spectrum Spectrum

New product

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 24,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Spectrum LED pære, 4W, 12V, MR16 / GU5.3

Denne Spectrum LED pære er designet med en effekt på 4 watt og en MR16 / GU5.3 fatning, der gør den nem at tilslutte til en 12V forsyning. Med en lysstyrke på 410 lumens og en bred spredning på 100 grader sikrer denne LED pære en jævn og behagelig fordeling af lyset.

Høj lyskvalitet

Med en RA værdi på 80-85 er denne LED pære af høj kvalitet, der sikrer et naturligt lys, som flot og ægte viser alle farverne. Lyskvaliteten er tilstrækkelig til at imødekomme de flestes behov og sikrer en behagelig belysning i rummet.

Kulør på lyset

Der er mulighed for at vælge mellem 3 kulører: Varm hvid (3000K), Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6000K).

  • Varm kulør: Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor man kan nyde det varme lys, der er med til at skabe en hyggelig stemning.
  • Neutral kulør: Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid: Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner

Denne Spectrum LED pære har dimensionerne 50 x 50 mm, hvilket gør den velegnet til en bred vifte af lamper og armaturer. Den kompakte størrelse sikrer også, at pæren passer problemfrit ind i enhver indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 410 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Bredde 50 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 4W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.