Spectrum LED pære
6W, 12V, MR16 / GU5.3

Spectrum Spectrum

New product

Spectrum LED pære er en 6W pære, der er forsynet med 230V.

Den har en lysstyrke på 585 lumens og en høj spredning på 100 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset.

Denne pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, som sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver.

Den er velegnet til langt de flestes behov.

Der er tre kulører at vælge imellem, nemlig varm hvid, neutral hvid og kold hvid.

Varm kulør giver en afslappende og hyggelig atmosfære, mens neutral kulør kan bruges til et effektivt arbejdsmiljø, hvor det belyste emne fremstår helt naturligt.

Kold hvid giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær.

Den har en dimension på 50 x 50 mm.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar

DKK 26,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne LED-pære med navnet Spectrum er en høj kvalitets lyskilde velegnet til forskellige belysningsformål. Med en effekt på 6W og en MR16 / GU5.3-fatning er denne pære nem at installere og bruge. Det eneste, der kræves, er en 12V strømforsyning.

En af de vigtigste funktioner i denne LED-pære er dens lysstyrke på 585 lumens og en spredning på 100 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset, hvor det når ud til alle hjørner af rummet. Med en RA-værdi mellem 80-85, har den høj lyskvalitet, der sikrer, at alle farver vises klart og ægte. Dette naturlige lys er tilstrækkeligt til at imødekomme de flestes behov og skabe en behagelig atmosfære.

En ekstra fordel ved denne LED-pære er, at den kommer i tre forskellige kulører: varm hvid (3000k), neutral hvid (4000k) og kold hvid (6000k). Varm hvid giver en afstressende atmosfære og er perfekt til at skabe en hyggelig stemning. Neutral hvid er ideel til arbejdsmiljøer, da det giver et naturligt lys uden nogen blå eller gule tone, hvilket gør belyste emner ser ud som de gør i naturligt dagslys. Kold hvid giver et koldt lys med et let blåligt skær og findes normalt i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer.

Med sine dimensioner på 50 x 50 mm er denne LED-pære kompakt og passer godt ind i de fleste belysningsarmaturer. Det er et pålideligt og holdbart produkt, der giver dig et behageligt og effektivt lys i mange år fremover.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Lysstyrke 585 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 17.000 timer
Dimensioner
Fatning MR16
Bredde 50 mm.
Dybde 50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 6W
Spænding 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


Spectrum - innovativ producent

Spectrum har en kæmpe viden og "know how" omkring produktion og udvikling af kvalitets belysning. Med over 30års erfaring er de garant for at leverer pålidlige LED produkter som hele tiden følger den teknologiske udvikling. 

Spectrum udvikler konstant sine produktserier, og er en af de førende virksomheder inden for belysningsbranchen. Inden for LED lyskilder og LED-armaturer er de førende i Polen, og Spectrum mærket velkendt og anerkendt på markedet. De har eget laboratorium, hvor de udfører forskning, tester og leverer de højeste tekniske parametre for produkterne.

Dette kan lade sig gøre fordi at Spectrum:

- Har eget laboratorium.
- Har egen designafdeling.

Spectrum Smart 
Spectrum fokus er altid på de nyeste teknologier. Spectrum Smart er deres bud på en Smart-Home løsning. Spectrum Smart-applikationen giver dig mulighed for at styre belysningen, fra hvor som helst. Deres Smart Home produkter fås i alt fra loftslamper, store LED paneler, indbygningspaneler og pærer.