V-Tac LED projektør 10W
12V/230V, transportabel, genopladelig, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

3277-0

New product

V-Tac LED projektør 10W - 12V/230V, transportabel, genopladelig, arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

Smart transportabel genopladelig 10W projektør i blødt plastic med håndtag.
Håndtaget kan drejes om så den virker som fod og kan stå selv.

På bagsiden er der gummiknapper hvor der kan tændes og slukkes.
Her vises også batteristatus. 
Der medfølger USB kabel til opladning.
Opladningstid 5-6 timer og virker derefter i 6 timer, dog kun 3 timer ved fuld styrke.


Læs mere..

DKK 244,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Uddybende beskrivelse

Denne V-Tac LED-projektor er en transportabel, genopladelig arbejdslampe, der er designet til udendørs brug. Med en effekt på 10W og mulighed for tilslutning til både 12V og 230V får du fleksibilitet og bekvemmelighed.

Med en imponerende lysstyrke på 700 lumens og en bred spredning på 100 grader sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset. Det betyder, at du får et klart og godt oplyst arbejdsområde. Med en høj lyskvalitet og en RA-værdi på 80-85 får du et naturligt lys, der viser alle farver flot og ægte.

En vigtig fordel ved denne LED-projektor er, at den bruger LED af højeste kvalitet, hvilket sikrer lang og sikker drift op til 30.000 timer. Og selv efter så mange timers brug, vil du kun opleve minimalt fald i lysstyrken. Dette kombineret med en professionel og driftssikker driver samt en god køling sikrer en lang levetid for hele produktet.

Med dimensioner på 125 x 175 mm er denne projektør kompakt og let at transportere. Den er også udstyret med IP44-klassificering, hvilket betyder, at den tåler fugtig luft og vandstænk på fronten. Dette gør den ideel til udendørs arbejde, selv under våde forhold.

Det bedste af det hele er, at denne LED-projektor leveres med en integreret lyskilde. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og udskifte lyskilder, da denne projektør allerede har alt, hvad du behøver.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Husk at tilkøbe:
- V-Tac sort rund samledåse - Til samling af ledninger, IP68 vandtæt

Populære tilkøb:
- Sort stikprop - Med jord, 250V, 16A, IP20 indendørs
- V-Tac Spyd til LED projektør - Diameter 3,5 cm, Højde 15 cm


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 700 lumens
Spredning 100 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 30.000 timer
Dimensioner
Højde 175 mm.
Bredde 125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 12V
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.