V-Tac 10W LED projektør
Arbejdslampe, rød, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 10W LED projektør - Arbejdslampe, rød, udendørs v-tac Udvid

Rød10w projektør, der har en lysstyrke på 850 lumens - 33% mere lys en standard 10w LED projektør!
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.

Læs mere..

  • Rød
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 75,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Udendørs rød V-Tac 10W LED projektør - den perfekte arbejdslampe

Denne udendørs V-Tac 10W LED projektør er den ideelle arbejdslampe til dig, der har brug for effektiv belysning i en rød farve. Med en effekt på 10W er denne projektør både kraftig og energibesparende.

Projektøren tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og hurtig. Med en høj spredning på 110 grader sikrer projektøren en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til udendørs brug.

Dimensionerne på projektøren er 112 x 110 x 22 mm, hvilket gør den kompakt og let at håndtere. Du kan nemt transportere den til forskellige arbejdspladser, og dens robuste design gør den modstandsdygtig over for slag og stød.

Projektøren har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn. Dette gør den perfekt til brug på byggepladser, i haven eller andre udendørsområder, hvor der er behov for ekstra belysning.

Denne V-Tac LED projektør kommer med en integreret lyskilde, som gør det let at installere og bruge. Du skal blot tilslutte den til en strømkilde, og så er den klar til at lyse op. Lyskilden er af høj kvalitet og giver et klart og kraftigt lys, der varer i mange timer.

Kort sagt er denne V-Tac 10W LED projektør en pålidelig og holdbar løsning til udendørs belysning. Med dens kompakte størrelse og robuste design er den let at håndtere og kan nemt transporteres til forskellige arbejdspladser. Den røde farve gør den velegnet til signalering eller fokusområder. Så uanset om du har brug for ekstra arbejdslys eller ønsker at oplyse et udendørs område, er denne V-Tac projektør et perfekt valg.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat

Lyset
Kulør Rød
Dæmpbar Nej
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 110 mm.
Bredde 112 mm.
Dybde 22 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 10W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 200-240V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.