V-Tac 200W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 200W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

200w projektør, der har en lysstyrke på 17600 lumens.
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 534,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne 200W LED projektør fra V-Tac er ideel til udendørs brug som en arbejdslampe. Med dens effektive 200W kan den levere en lysstyrke på imponerende 17600 lumens. Dette sikrer en høj spredning på 110 grader, hvilket giver en jævn fordeling af lyset og en bred belysningsområde. Med disse egenskaber er projektøren perfekt til at belyse store områder såsom byggepladser, sportsfaciliteter eller udendørs arrangementer.

Effekt: 200W.

Tilslutning: Tilsluttes til 230V forsyning.

Lysstyrke: 17600 lumens.

Spredning: 110 grader.

Kulør på lyset

Vælg imellem 2 kulører:

  • Neutral hvid (4000K): Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår helt naturlige.
  • Kold hvid (6500K): Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør bruges sjældent i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Dimensioner: 333 x 400 x 33 mm.

IP65: Kan bruges udendørs, tåler vandstænk og regn.

Med integreret lyskilde.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 17600 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 400 mm.
Bredde 333 mm.
Dybde 33 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 200W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.