LEDlife 200W LED projektør
Grønt lys, til jagt, 30° fokuseret spredning, IP66 udendørs, 230V

LEDlife LEDlife

New product

LEDlife 200W LED projektør - Grønt lys, til jagt, 30° fokuseret spredning, IP66 udendørs, 230V ledlife Udvid


Denne LED projektør er lavet med nyeste teknologi, der sikrer en lang levetid og er lavet i en super god kvalitet.
Tåler rystelser, og har en lav varmeeffekt.

Flot design og lavet af aluminium, hvilket gør projektoren robust.

Idéel til belysning af f.eks. skovområder til jagt når mørket kommer frem.

Kan bruges i kombination med f.eks. skydetårne eller hochsitz/skydestige.

Perfekt til f.eks. reguleringsjagt.

IP66 godkendt.


Læs mere..

  • Grøn
  • Ikke dæmpbar
  • 30°

DKK 2.849,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse:

LEDlife 200W LED projektør er et fantastisk lysvalg for jagt eller udendørsaktiviteter. Med sit grønne lys tilbyder det et unikt og specielt udseende, der passer godt til enhver udendørs indstilling. Projektøren tilsluttes en 230V strømkilde og kan nemt anvendes i næsten alle omgivelser.

En af de vigtigste funktioner ved LEDlife 200W LED projektøren er dens fokuserede spredning på 30 grader. Dette sikrer et præcist og kontrolleret lys, der er ideelt til at lyse op i specifikke områder af jagtområdet eller udendørs rum. Med dette fokuserede lys kan du være sikker på, at du altid har et godt udsyn, uanset om du er på jagt eller nyder det udendørs område.

Projektøren har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket betyder, at den giver et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en flot og virkelighedstro måde. Med denne høje lyskvalitet vil du være i stand til at se alt tydeligt og klart, hvilket gør den ideel til de fleste behov.

LEDlife 200W LED projektøren leveres desuden med en 3-års producentgaranti, der sikrer kvaliteten og pålideligheden af produktet. Det er vigtigt at bemærke, at projektøren er flicker free, hvilket betyder, at den er velegnet til både dyr og personer, der er følsomme over for flimmer. Den er også ideel til brug i forbindelse med foto- eller videooptagelser, hvor en stabil og jævn belysning er afgørende.

Takket være brugen af LED af højeste kvalitet kan du forvente en lang og sikker driftstid helt op til 50.000 timer. Projektøren er også udstyret med en pålidelig driver og god køling, hvilket sikrer en lang levetid for hele produktet.

Projektørens dimensioner er 393 x 427 x 59 mm, hvilket gør den kompakt og nem at håndtere. Den har også en IP66 klassificering, hvilket betyder, at den er vandtæt og kan modstå fugt og vandstænk. Dog er det vigtigt at bemærke, at projektøren ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid.

LEDlife 200W LED projektøren er også udstyret med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt at bruge og installere den. Med dens holdbare og pålidelige design er den ideel til enhver jagt- eller udendørs entusiast, der ønsker et pålideligt og kraftfuldt lys til deres behov.

Lyset
Kulør Grøn
Dæmpbar Nej
Spredning 30 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 50.000 timer
Dimensioner
Højde 427 mm.
Bredde 393 mm.
Dybde 59 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 200W
Spænding 230V
Spændingsinterval 100-240V,50/60Hz
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


LEDlife - Dansk kvalitet

LEDlife blev grundlagt i 2010. LEDlife er en af verdens førende udviklere af LED-produkter.
Baseret i Danmark fremstiller de LED-produkter af høj kvalitet til både forbrugere og erhverv .

LEDlife har været på markedet siden LED-bølgen startede. Derfor har de over et årti af viden bag sig.
Denne viden bruges til konstant at udforske og forbedre deres produkter. De udvælger, hvilke komponenter der skal bruges, og hvordan de skal samles.
Dette skaber et bredt sortiment af LED produkter med meget høj kvalitet og holdbarhed.

Eksperter i LED
Folkene bag LEDlife er lysnørder med stort N. Det er derfor, de står bag verdens mest holdbare LED-lysstofrør, som er perfekte til de barske forhold på boreplatforme og fragtskibe.

LEDlife har spredt sin viden til mange forskellige fagområder hvor lys indgår. 

De er nemlig også eksperter inden for vækstbelysning og tester og måler alt deres data selv.
I udviklingen af deres produkter er fokus altid på holdbarhed og energibesparelser.

Alt dette har hjulpet LEDlife med at have nogle af markedets bedste LED-produkter.

Eksperter i vækstlys
Udover at skabe nogen af de mest holdbare LED produkter inden for pærer, rør og lamper, så har LEDlife også kastet deres kærlighed på vækstlys og Hydroponi. På dette marked skaber de nogen af de mest effektive vækstlamper til både privat og professionelt brug.

Innovative løsninger

LEDlife har brugt deres enorme viden til at udvikle specielle løsninger til en lang række områder. 

Akustilight
Akustilight er udviklet til at være en let og elegant belysningsløsning til eksempelvis Troldtekt loft. Løsningen giver mulighed for at skabe en æstetisk tiltalende belysning som er nem at controllere.

rWave serien
Denne løsning giver mulighed for at styre dit hjem med en enkelt fjernbetjening. Tilslutte nemt lys og andre apparater til controllerne og styr dem alle med en enkelt fjernbetjeningen.

rWave er med andre ord et universelt kontrolsystem til huset med flerrumsforbindelse og tilpasning af lyset. WiFi er ikke nødvendig.