V-Tac 30W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

30w projektør, der har en lysstyrke på 2510 lumens - 33% mere lys en standard 30w LED projektør!
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Hvid

DKK 93,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv LED projektør til udendørs brug

Den V-Tac 30W LED projektør er en pålidelig og effektiv arbejdslampe, der er perfekt egnet til udendørs brug. Med dens høje lysstyrke på 2510 lumens og brede spredning på 110 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset og skaber en optimal belysning.

Denne LED projektør er nem at installere, da den blot skal tilsluttes en standard 230V forsyning. Derfor er det en ideel løsning til forskellige udendørs opgaver, f.eks. arbejde i haven, oplyse indkørslen eller på byggepladser.

Valg af lyskulør

V-Tac 30W LED projektøren leveres i tre forskellige lyskulører, så du kan vælge den variant, der passer bedst til dit formål.

  • Varm hvid (3000K): Denne kulør skaber en behagelig og afstressende atmosfære, hvilket gør den velegnet til hyggelig belysning i haven, på terrassen eller i roligere omgivelser.
  • Neutral hvid (4000K): Med neutral hvid belysning opnår du det perfekte arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, så belyste emner fremstår naturlige og detaljerede. Denne variant er ideel til brug på byggepladser eller i værksteder, hvor god belysning er afgørende.
  • Kold hvid (6000K): Kold hvid belysning giver et intenst lys med et blåligt skær. Denne kulør er ikke så udbredt i Skandinavien, men er populær til specielle formål såsom malerkabiner, akvarier eller til dekoration.

Kompakt og holdbar

Med dimensionerne 122 x 150 x 27 mm er denne LED projektør kompakt og let at installere. Den har en IP65-klassificering, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn uden problemer. Du kan derfor trygt bruge den til opgaver i regnvejr eller under barske vejrforhold.

Denne LED projektør kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør det nemt og bekvemt at bruge. Du behøver ikke bekymre dig om at købe og udskifte separate lyskilder, da alt er inkluderet i produktet.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2510 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 150 mm.
Bredde 122 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.