V-Tac 18W LED loftslampe
21,4 x 21,4cm, Højde: 3,1cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 18W LED loftslampe -  21,4 x 21,4cm, Højde: 3,1cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og drej efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral

DKK 61,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Effektiv belysning med V-Tac 18W LED loftslampe

V-Tac 18W LED loftslampe er den perfekte løsning til at skabe en behagelig og effektiv belysning i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 18W og mulighed for tilslutning til en almindelig 230V stikkontakt, er denne loftslampe både energibesparende og nem at installere.

Med en lysstyrke på 1980 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne loftslampe en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at lyset er naturligt og ægte, hvilket fremhæver alle farver på en smuk måde.

Vælg den rette kulør til dine behov

Du kan vælge mellem to kulører for lyset fra loftslampen: Varm hvid (3000K) og Neutral hvid (4000K). Den varme hvide kulør skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, perfekt til opholdsrum og soveværelser. Den neutrale hvide kulør er ideel til arbejdsområder, da lyset er klart og uden blå eller gule toner, hvilket giver en naturlig belysning.

Med dimensioner på 214 x 31 x 214 mm passer denne loftslampe perfekt ind i de fleste rum og indretninger. Den har en IP20-klassifikation, hvilket betyder, at den ikke er modstandsdygtig over for vand og derfor bør anvendes indendørs.

Enkel og praktisk løsning

Denne loftslampe kommer med en integreret lyskilde, så du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat lyskilde. Den er nem at montere og vedligeholde, og med dens lange levetid er det en pålidelig og økonomisk belysningsløsning.

Så hvis du leder efter en effektiv, energibesparende og stilfuld loftslampe til dit hjem eller kontor, så er V-Tac 18W LED loftslampen det ideelle valg. Vælg den rette kulør, og nyd den fantastiske belysning, som denne loftslampe vil tilføre dit rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 1980 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Højde 31 mm.
Bredde 214 mm.
Dybde 214 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 18W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke E (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.