V-Tac 12W LED loftslampe
14 x 14cm, Højde: 2,4cm, hvid kant, inkl. lyskilde

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 12W LED loftslampe - 14 x 14cm, Højde: 2,4cm, hvid kant, inkl. lyskilde v-tac Udvid

Flot LED loftslampe med hvid kant.

Monteres nemt på loftet. Skru blot bagpladen fast og skyd efterfølgende lampen fast.

Bemærk venligst at der skal laves hul i rammen, hvis ledningen ønskes ført ud til siden.Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Ikke dæmpbar

DKK 140,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Data om produktet:

V-Tac 12W LED loftslampe er en moderne og stilfuld løsning til at belyse dit hjem eller kontor. Den har et kompakt design med en bredde og længde på 14 x 14 cm og en højde på 2,4 cm. Lampen har en hvid kant, der giver et rent og elegant udseende. Den leveres også med en lyskilde, så du er klar til at installere den med det samme.

12W LED - der erstatter 60W: Denne loftslampe bruger LED-teknologi, hvilket gør den meget energieffektiv. Med en effekt på 12W kan den erstatte en traditionel 60W glødepære og spare dig for energiomkostninger.

Tilsluttes til 230V forsyning: Lampen er nem at tilslutte til den almindelige 230V strømforsyning, hvilket gør installationen hurtig og problemfri.

Lysstyrke og spredning: Denne loftslampe har en lysstyrke på 900 lumens, hvilket betyder, at den producerer en kraftig og klar belysning. Den har også en bred spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet: Lampen har en høj lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85. Dette sikrer, at lyset er naturligt og ægte og viser alle farver på en flot og præcis måde. Uanset om du bruger lampen til at belyse et maleri, læse en bog eller udføre kontorarbejde, er lyskvaliteten tilstrækkelig til at opfylde de fleste behov.

Kulør på lyset:

For at imødekomme forskellige præferencer og behov kan du vælge mellem 2 kulører: varm hvid (3000K) og neutral hvid (4000K).

Varm kulør: Hvis du ønsker at skabe en hyggelig og afstressende atmosfære, er den varme hvide kulør det rigtige valg for dig. Det varme lys skaber en behagelig stemning, der er perfekt til afslapning og hygge.

Neutral kulør: Hvis du har brug for det perfekte arbejdsmiljø, er den neutrale hvide kulør ideel. Dette lys har ingen blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Det er perfekt til opgaver, der kræver præcision og koncentration.

Dimensioner:

Loftslampens dimensioner er 140 x 24 x 140 mm. Det kompakte design gør den velegnet til installation i mindre rum eller som en diskret belysningsløsning.

Med integreret lyskilde: Lampen leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at købe en separat pære. Du kan let tilslutte og installere lampen med det samme og nyde dens kraftige og energieffektive belysning.


Dokumenter og certificater:
- EIS Dialux fil
- RoHS CE certifikat
- LVD CE certifikat
- EMC CE certificat
Videopræsentation:
Lyset
Kulør Varm hvid
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 900 lumens
Spredning 120 grader
RA >= 80
Dimensioner
Højde 24 mm.
Bredde 140 mm.
Dybde 140 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 12W
Erstat 60W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:85-265V,50/60Hz
Energimærke G (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
EIS Dialux fil Se dokumentet
RoHS CE certifikat Se dokumentet
LVD CE certifikat Se dokumentet
EMC CE certificat Se dokumentet


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.