V-Tac 200W LED projektør
185LM/W, arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 200W LED projektør - 185LM/W, arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

200W LED projektør med hele 185LM/W.
Projektøren er lavet i et flot aluminiumskabinet.
230V.

Læs mere..

  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 1.115,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 39-41 dage


Effektiv og holdbar LED-projektor til udendørs brug

Denne V-Tac 200W LED-projektor er en pålidelig arbejdslampe, der er designet til at levere en imponerende lysstyrke på 37000 lumens. Med en effekt på 200W kan denne projektør levere kraftigt lys til at oplyse store udendørs områder. Den tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør installationen enkel og problemfri.

Vælg den perfekte kulør til dit behov

V-Tac 200W LED-projektøren fås i to forskellige kulører: Neutral hvid (4000K) og Kold hvid (6500K). Neutral hvid kulør er ideel til at skabe et effektivt arbejdsmiljø, hvor det naturlige lys uden blå eller gule toner gør det muligt at se emner klart og tydeligt. Kold hvid kulør er mere velegnet til specielle anvendelser som malerkabiner, akvarier og dekoration, da dens karakteristiske blålige skær kan give en unik atmosfære.

Robust og holdbar design

Denne V-Tac LED-projektor har en kompakt og robust konstruktion med dimensioner på 355 x 405 x 49 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige udendørs områder. Den har en IP65 vurdering, hvilket betyder at den er tæt og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den ideel til brug i haver, byggepladser eller andre udendørs områder, hvor kraftigt lys er nødvendigt.

Nem og praktisk installation

Denne V-Tac LED-projektor leveres med en integreret lyskilde, hvilket betyder at du ikke behøver at bekymre dig om at købe eller udskifte pærer. Sikkerhed er også vigtigt, og denne projektør er CE-certificeret, hvilket giver dig ro i sindet om dens kvalitet og ydeevne.

Samlet set er V-Tac 200W LED-projektøren et pålideligt valg til udendørs belysning, der leverer kraftigt lys og har en lang levetid. Uanset om du har brug for et effektivt arbejdsmiljø eller ønsker en særlig atmosfære, kan du vælge mellem neutral hvid og kold hvid kulør. Med dens robuste design og vandtætte egenskaber er denne projektør ideel til både private og kommercielle udendørs områder.

Lyset
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 37000 lumens
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 405 mm.
Bredde 355 mm.
Dybde 49 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 200W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50Hz
Energimærke B (A-G)


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.