V-Tac 30W LED projektør
Arbejdslampe, udendørs

V-Tac V-Tac

New product

V-Tac 30W LED projektør - Arbejdslampe, udendørs v-tac Udvid

30w projektør, der har en lysstyrke på 2510 lumens - 33% mere lys en standard 30w LED projektør!
Perfekt til belysning af haven, indkørslen eller lignende.

Læs mere..

  • Varm
  • Neutral
  • Kold
  • Ikke dæmpbar
  • Sort

DKK 93,00

inkl. moms

Billigst på PriceRunner
Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Energibesparende og alsidig projektor

Denne V-Tac 30W LED projektør er ideel til udendørs brug, uanset om det er til arbejde eller fritid. Med en effekt på 30W er den energibesparende og miljøvenlig. Projektøren tilsluttes nemt til 230V forsyning.

Kraftig lys og bred spredning

Projektøren har en imponerende lysstyrke på 2510 lumens, hvilket sikrer masser af belysning, uanset opgaven. Med en spredning på 110 grader er lyset jævnt fordelt og dækker et stort område.

Vælg den rette kulør

Med denne projektor kan du vælge imellem tre forskellige kulører: varm hvid (3000K), neutral hvid (4000K) og kold hvid (6500K). Hver kulør har sine unikke egenskaber:

Varm hvid:

Giver en behagelig og afstressende atmosfære, hvor det varme lys skaber en hyggelig stemning. Perfekt til udendørs arrangementer eller afslapning på terrassen.

Neutral hvid:

Giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket gør, at belyste emner fremstår helt naturlige. Ideel til byggepladser eller andre arbejdsrelaterede opgaver.

Kold hvid:

Giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er sjældent brugt i Skandinavien, men er populær til malerkabiner, akvarier og speciel dekoration.

Lækkert design og praktiske dimensioner

Projektoren har en kompakt størrelse på 122 x 150 x 27 mm, hvilket gør den let at placere og transportere. Den er også konstrueret med IP65-klassifikation, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk og regn.

Let at installere og bruge

Projektoren kommer med en integreret lyskilde, hvilket gør installationen hurtig og problemfri. Den kan nemt monteres på væggen eller andre egnede overflader. Derefter kan du nyde det kraftige lys og den alsidighed, som denne V-Tac LED projektør tilbyder.

Lyset
Varm hvid kulør 3000K
Neutral hvid kulør 4000K
Kold hvid kulør 6500K
Dæmpbar Nej
Lysstyrke 2510 lumens
Spredning 110 grader
RA >= 70
Forventet levetid L80 25.000 timer
Dimensioner
Højde 150 mm.
Bredde 122 mm.
Dybde 27 mm.
Materiale Aluminium
Effekt & spænding
Forbrug 30W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC:220-240V, 50/60Hz
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Ja - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.


V-Tac - garant for kvalitet

V-Тac stræber efter at være blandt de førende inden for udvikling og udbredelse af energivenlige produkter. Inden for LED er V-Tac den 3 største LED producent i Europa.

V-Tac har ry for at være et af de mest pålidelige mærker på markedet. De tilbyder LED-produkter af fremragende kvalitet. Udover LED produktet dækker deres sortiment af energibesparende produkter og Solceller og varmepumper.
V-Tac er en europæisk virksomhed med hovedsæde i London.

Officiel distributør
Vi er den officielle distributør i Norden. Derfor køber du direkte fra "kilden" når du køber et V-tac produkt hos os - det sikrer dig hurtig og god service i alle henseender. 

Europas 3 største LED producent
Udover at være udbredt i Skandinavien har V-Tac vundet stort indpas i Syd Europa. Bl.a lande som Italien, Frankrig og Spanien har taget V-tag til sig. V-Tac er tilstede i over 70 lande, hvilket sikrer dem en position som Europas 3 største LED producent.

Samsung partner

V-Tac indgik i starten af 2018 et samarbejde/partnerskab med Samsung. Aftalen sikrer at V-Tac er blandt de bedste når det gælder sikkerhed, kvalitet og pålidelighed på LED produkter der sælges direkte til forbrugerne.
Samsung leverer LED-chips og komponenter til V-Tac Pro-serien.

5 års producent garanti
Serien af V-Tac produkter med Samsung LED chip har en ekstra høj energieffektivitet - V-Tac har stor tiltro til denne serie. Som et bevis på deres tillid til produktserien, tilbyder de op til 5 års producentgaranti på deres produkter med Samsung LED-chips.